Serveis

Acces Novetat

Placiutat agenda2030

Europa UE

Proveïdors

L'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola és un Organisme Autònom Municipal que inicia el seu camí el 02 de gener de 1996,  no obstant això, va ser creada per acord del Ple de l'Ajuntament el 24 de febrer de 1995. La nostra missió és la gestió, desplegament i execució de quantes activitats i actuacions vagen encaminades a afavorir el desenvolupament socioeconòmic i la creació d'ocupació en el municipi de Santa Pola, podent col·laborar amb altres municipis i Entitats o Administracions de tota índole i àmbit, a fi de complir millor els seus objectius. Les activitats s'exercixen davall la base d'un fi no lucratiu.

Estatuts de l’Organisme Autònom Local per al Desenvolupament Socioeconòmic i foment d'Ocupació de l'Excm. Ajuntament de Santa Pola:

 

 

Aprovats en Sessió Extraordinària del Ple de l’Ajuntament de Santa Pola el 10/03/2003. Publicats al BOP el 08/04/2003, núm. 81 .

L'Agència de Desenvolupament Local compta amb un sistema integrat de gestió de qualitat i seguretat i salut en el treball conforme a la norma ISO 9001 per a les següents activitats:

  • La Prestació dels Serveis de Polítiques Actives d'Ocupació.
  • Inserció Laboral
  • Programes propis de foment d'ocupació
  • Col·locació i assessorament a empreses
  • Formació i qualificació per a l'ocupació
  • Projectes d'escoles taller, cases d'ofici i tallers d'ocupació.

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico Instagram ico

Scroll to top