Serveis

Acces Novetat

Placiutat agenda2030

Europa UE

Proveïdors

Data: Novembre 2021 / Estat: Tancada

Assumpte: Adquisició material promocional Projecte Europeu URBACT III Health&greenspace, segona fase.

Data: Novembre 2021 / Estat: Tancada

Assumpte: Contractació transporte viatge a Tartu (Estònia) Projecte Europeu URBACT III Health&greenspace, segona fase.

Pròxim Curs PICE: “Activitats de Comerç i Magatzem” dirigit a joves entre 16 i 29 anys inscrits i actius en Garantia Juvenil.

Fecha: Marzo 2021 / Estado: Cerrado

Asunto: Se presentan 3 ofertas para el plan de comunicación 2021:

Data: Agost 2021 / Estat: Tancat

Assumpte: Necessitat de contractació del Servei Extern d'Auditoria (External Services for Fisrt Level Control- FLC) del projecte europeu URBACT III Health&Greenspace, fase 2.

Data: Agost 2021 / Estat: Tancat

Assumpte: L'ADL a través de la Regidoria d'Infraestructures de l'Ajuntament de Santa Pola sol·licita la contractació de la "Assistència Tècnica del projecte europeu URBACT III Health&Greenspace, fase 2, per a les actuacions programades de setembre 2021 a agost de 2022 que són:

Ajudes urgents a les persones treballadores autònomes amb la condició que siguin beneficiàries de les prestacions extraordinàries COVID-19 de la Seguretat Social, en els mesos de gener i/o febrer de 2021.

Pròximament està prevista l'obertura d'un hotel de quatre estrelles en el municipi. L'Ajuntament de Santa Pola, a través de la seva Agència de Desenvolupament Local, iniciarà la setmana vinent un procés de preselecció per a cobrir determinats llocs de treball que l'hotel requereix per a iniciar la seva marxa.

Ayudas a empresas y personas trabajadoras autónomas de los sectores de la hostelería (alojamiento y restauración), agencias de viaje, actividades artísticas, recreativas y de ocio (EMPCOV 2021)

Concedides les subvencions per a fer costat al sector empresarial i professional i minimitzar l’impacte econòmic produït per la COVID 19, finançades per la Diputació d’Alacant.

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top