Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Contacto

Acces Novetat

"Urbact permetrà donar-li una pensada al nou model de ciutat".

"Ajudarà a aconseguir fons per a realitzar infraestructures mediambientals i turístiques."

Des del Servei d'Empreses de l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, està a la disposició de les empreses usuàries de l'Agència un apartat en la web de l'ADL denominat Racó Empresarial.

Data: Juliol 2019 / Estat: Obert

Assumpte: Sol·licitud de pressupostos a proveïdors d'assegurances d'accidents i responsabilitat civil, cursos PFCB “Operacions auxiliars muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics (2019-220)”

Des d'el mes de desembre passat, a través de l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, s'està realitzant el Taller d'Ocupació Vila de Santa Pola VIII, subvencionat per LABORA i el FSE, en l'especialitat formativa de Programació, Dinamització i Desenvolupament d'Accions Culturals, en el qual participen 10 alumnes-treballadors.

Programa formatiu de qualificació bàsica: Operacions Auxiliars de Muntatge i Manteniment de Sistemes Microinformàtics. Obertura del procés d'admissió d'alumnes (del 8 al 12 de juliol).

Des del Servei d'Empreses de l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, s'ofereix als empresaris un servei gratuït d'informació a empreses denominat “Informació Empresaris”.

Divendres passat dies 14 de juny es va clausurar el projectes T’Avalem Vila de Santa Pola II, subvencionat per GVA LABORA i el FSE, projecte que s'ha impartit durant tot un any i en el qual han participat 20 joves desocupats que a l'inici del projecte estaven inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Enquesta de la Comissió Europea per a l'avaluació sobre la contribució del Fons Social Europeu i la Iniciativa per a l'Ocupació Juvenil (FSE/IEJ).

El pròxim dia 6 de juny, tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes del Projecte T’Avalem Vila de Santa Pola II, subvencionat per LABORA i el FSE, i organitzat per l'Agència de Desenvolupament Local.

A l'Ajuntament de Santa Pola s'ha celebrat aquest matí la presentació de l'Intercanvi Juvenil que va tindre lloc en Larissa (Grècia) del 6 al 15 de maig. Aquest projecte va reunir joves d'Espanya, Itàlia, Romania, Bulgària i Grècia amb el principal objectiu d'ajudar-los a identificar les competències més adequades per a obtindre un treball.

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top