Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Fecha: Marzo 2021 / Estado: Cerrado

Asunto: Se presentan 3 ofertas para el plan de comunicación 2021:

Data: Agost 2021 / Estat: Obert

Assumpte: Necessitat de contractació del Servei Extern d'Auditoria (External Services for Fisrt Level Control- FLC) del projecte europeu URBACT III Health&Greenspace, fase 2.

Data: Agost 2021 / Estat: Obert

Assumpte: L'ADL a través de la Regidoria d'Infraestructures de l'Ajuntament de Santa Pola sol·licita la contractació de la "Assistència Tècnica del projecte europeu URBACT III Health&Greenspace, fase 2, per a les actuacions programades de setembre 2021 a agost de 2022 que són:

Ajudes urgents a les persones treballadores autònomes amb la condició que siguin beneficiàries de les prestacions extraordinàries COVID-19 de la Seguretat Social, en els mesos de gener i/o febrer de 2021.

Pròximament està prevista l'obertura d'un hotel de quatre estrelles en el municipi. L'Ajuntament de Santa Pola, a través de la seva Agència de Desenvolupament Local, iniciarà la setmana vinent un procés de preselecció per a cobrir determinats llocs de treball que l'hotel requereix per a iniciar la seva marxa.

Ayudas a empresas y personas trabajadoras autónomas de los sectores de la hostelería (alojamiento y restauración), agencias de viaje, actividades artísticas, recreativas y de ocio (EMPCOV 2021)

Concedides les subvencions per a fer costat al sector empresarial i professional i minimitzar l’impacte econòmic produït per la COVID 19, finançades per la Diputació d’Alacant.

Data: Novembre 2020 / Estat: Tancat

Assumpte: Adquisició de material promocional Projecte Europeu URBACT III ACTive NGOs, segona fase.

Des de l'Aula Mentor del Ministeri d'Educació s'ha obert una nova convocatòria de cursos gratuïts MENTOR en OBERT. La matrícula es podrà realitzar de manera gratuïta del 10 al 16 de novembre (fins a esgotar les places), comptant cada curs amb 50 places a nivell nacional, que seran assignades per rigorós ordre d'inscripció.

Ajudes a pimes, micropymes, autònoms i professionals amb destinació a minimitzar l'impacte econòmic produït a conseqüència de la COVID19.

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top