Serveis

Europa

Pla ciutat

Contacto

Acces Novetat

Dins de les actuacions previstes en el Projecte T’Avalem Vila de Santa Pola I, per a l'especialitat de “Muntatge i Manteniment d'Instal·lacions Elèctriques de Baixa Tensió”, està prevista l'elaboració i muntatge d'il·luminació ornamental nadalenca per a la seva col·locació en espais públics i/o edificis emblemàtics, utilitzant una il·luminació decorativa que es comprometi amb l'estalvi i l'eficiència energètica.

L'Agència de Desenvolupament Local, àmplia la seva oferta formativa de la seva Aula d'Idiomes. Concretament, des del mes de setembre s'imparteixen els cursos d'anglès i de francès, per nivells (A1, A2, B1) o enfocats a diferents sectors (comerç, sector de l'hostaleria i l'atenció al públic).

Durant els dies 16 i 17 de Novembre s'ha celebrat a la Universitat Rei Juan Carlos de Vicálvaro (Madrid) el congrés “REPTES I DESAFIAMENTS DEL DESENVOLUPAMENT LOCAL”, organitzat per REDEL (Xarxa d'Entitats per al Desenvolupament Local), FEPRODEL(Federació Nacional de Professionals del Desenvolupament Local) i la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies), en el qual ha participat Pepe Mazón Gamborino com a gerent de la nostra Agència de Desenvolupament Local, que actualment és el President de ADLYPSE Comunitat Valenciana i membre de FEPRODEL.

Data: Novembre 2017 / Estat: Tancada

Denominació:

Adaptació norma del Sistema de Gestió de la Qualitat de l'Agència de Desenvolupament Local i realització Auditoria Interna conforme als requisits de la norma UNE-EN ISO 9001:2015.

Accedix a...

Proveidors Sombra

Transparencia sombra va

Prog. Subvencionados

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top