Serveis

Europa

Pla ciutat

Contactar

Acces NoNovetats

El passat 16 de juny la Diputació Provincial d'Alacant va concedir a l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola una subvenció per import de 3.550,00€ per a la realització de sèrie d'actuacions relacionades amb la promoció econòmica. Les jornades formatives per a aturats acaben de realitzar-se i han tingut un alt nombre de participació en els cursos de marca personal i claus per trobar ocupació a través de la xarxa professional de Linkedin.

Avui dia 5 d'octubre ha tingut lloc l'última jornada formativa dirigida a aturats que el seu objectiu principal ha estat la conscienciació, creació i gestió d'una bona marca personal a les principals xarxes socials i en el bon ús de les mateixes, fent que els impulsin i ajudin a l'hora de vendre els seus perfils professionals i generin una bona xarxa de contactes amb la qual puguin començar a desenvolupar futurs projectes professionals.

El projecte T’Avalem Vila de Santa pola I, que s'imparteix a través de l'ADL, en l'especialitat de “Dinamització d'Activitats de Temps Lliure Educatiu, Infantil i Juvenil”, ha programat unes Jornades de Jocs els dies 25, 26, 27 i 28 de setembre que es duran a terme en diverses zones de la nostra localitat.

Data: Setembre 2017 / Estat: Cerrado

  • Treball tècnic a contratar

Denominació:

“Diagnòstic integrat de la situació actual del municipi de Santa Pola com document base i punt de partida per a l'elaboració d'una planificació estratègica de ciutat”

Accedix a...

Proveidors Sombra

Transparencia sombra va

Prog. Subvencionados

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top