Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio


Al maig de de 2019 durant 10 dies tres joves Santapoleras ( Paola Alberto, Camila Raimondo i Patricia Ruiz) i una líder del grup Español (Fini Maciá) han participat en aquest intercanvi juvenil en Larissa (Grècia).

L'objectiu principal d'aquest projecte és ajudar els joves a identificar les competències clau més adequades per a obtindre un treball i encoratjar-los a desenvolupar nous models i tècniques pràctiques per a preparar el seu currículum/ sol·licitud d'ocupació i mantindre una entrevista de treball. També es pretenia potenciar als joves per a descobrir tot el seu potencial en termes d'esperit empresarial, aprofitant les seues habilitats, coneixements i característiques úniques.

Patricia ens comenta "que aquesta experiència li ha suposat un canvi de 360º en la manera de veure i afrontar el món, provocant en ella, una superació personal i una valentia comunicativa que vaig desconéixer, tot a través d'una educació i formació molt creativa ". D'altra banda també ressalta"que s'emporta amb si una noves amistats meravelloses i úniques".

Projecte Prepare and do it (finestra nova)


A través d'aquesta mena de projectes, els joves desenvolupen tot tipus d'activitats relacionades amb la temàtica, dinamitzen tallers, comparteixen cultures, tradicions i les seues experiències personals, milloren les habilitats lingüístiques amb l'idioma anglés ja que la convivència és 24 hores, convertint-se en vivències úniques.

L'experiència d'Hissar que ens ha compartit hi ha hagut de tot, coses millorables i altres inoblidables, com en qualsevol viatge, però sobretot el que volem compartir en fer-li la nostra famosa pregunta:

Izar, Què t'emportes d'aquesta experiència?Sens dubte seria la gent, perquè la màgia d'aquests projectes és que sense importar algunes mancances, en molt poc temps connectes amb persones meravelloses. I fan que l'experiència siga única i insuperable. Em quede amb ganes de continuar viatjant, continuar aprenent, continuar coneixent i continuar participant en aquesta classe de projectes i qui sap si algun dia som capaços d'organitzar un projecte així ... seria meravellós!–

Descarregar projecte Umbrella (PDF, 2,13MB) (finestra nova)