Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

Inscripció i/o renovació de la demanda d'ocupació:

Si vosté ha estat inscrit amb anterioritat en Labora, podem ajudar-lo a inscriure's com a demandant d'ocupació o fer-ho per si mateix de manera en línia a través de la pàgina web PUNT LABORA. Si per contra, mai ha estat inscrit, haurà d'acudir a l'oficina de Espai Labora Elx Centre demanant cita prèvia.

Aquells demandants d'ocupació que ho sol·liciten, poden renovar la seua demanda en les nostres oficines el dia que indica el seu document DARDE. També poden fer-ho en línia a través de la pàgina web PUNT LABORA. 

 

Cita prèvia en LABORA para 1ª inscripció (finestra nova)

 

Accés a PUNT LABORA (finestra nova)

 

Introducció, actualització i modificacions en la demanda d'ocupació:

A fi d'incrementar les possibilitats d'incorporació al mercat laboral dels aturats i la intermediació en ofertes de treball, en el Servei d'Ocupació realitzarem una entrevista individual i personalitzada, comprovant i validant totes aquelles dades que consten en la seua demanda d'ocupació.

Si desitja modificar i/o actualitzar les dades que apareixen en la seua demanda, ha de traure una cita amb nosaltres a través del servei "cita prèvia" de la seu electrònica, seleccionant l'agenda de l'Agència de Desenvolupament Local - Orientació Laboral.

Cita Prèvia ADL - Seu electrònica (finestra nova)