Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

 

L'Estratègia d'Emprendimiento i Ocupació Jove és una iniciativa del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social aprovada al febrer de 2013, després d'un procés de diàleg i participació amb els Interlocutors Socials, per a donar resposta a la situació laboral en què es troben molts jóvens a Espanya. Contempla actuacions per a millorar l'ocupabilitat, facilitar la inserció en l'àmbit laboral, promoure l'emprendimiento i millorar la seua situació dins del mercat de treball.

Per a fer-ho possible, l'Estratègia conté 100 mesures encaminades a afavorir la inserció laboral dels jóvens, ja siga per compte d'altri o a través de l'emprendimiento.

 

Accés a Garantía Juvenil (finestra nova)

 

En este context, l'Agència de Desenvolupament Local junt amb la Cambra de Comerç d'Alacant, participa en el Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE).

Este programa es compon d'una sèrie de mesures oferides a tot el col·lectiu de jóvens destinataris de la Garantia Juvenil, personalitzades, en forma d'itinerari i que aborden tant la millora de l'educació i la qualificació com el foment de la contractació i l'autoocupació.

El PICE és un programa individualitzat que acompanya el jove en un itinerari formatiu fins a la seua inserció en el mercat de treball o l'autoocupació. Està dissenyat a mesura del jove i de les necessitats de les empreses. Part del grau de capacitació per a millorar la seua qualificació, dirigint-li a aquelles qualificacions professionals que milloren la qualitat dels llocs de treball.

Tots aquells jóvens inscrits en Garantia Juvenil, que estiguen interessats a formar part del Programa Integral de Qualificació i Ocupació, poden acudir al Servici d'Ocupació de l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, sítia en la C/ Drassanes, nº4.