Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

Des del Servei d'Empreses de l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, està a la disposició de les empreses usuàries de l'Agència un apartat en la web de l'ADL denominat Racó Empresarial.

El Racó Empresarial es compon de dos apartats: Empreses Col·laboradores i Biblioteca virtual. En l'apartat d'Empreses Col·laboradores, les empreses usuàries habituals d'algun dels Serveis de l'Agència podran publicitar-se de forma totalment gratuïta en aquest espai, en l'apartat de Biblioteca Virtual les empreses podran accedir, també de forma totalment gratuïta, a recursos digitals de contingut empresarial actual.

Ja són molts els empresaris que s'estan beneficiant d'aquest servei. Des del Servei d'Empreses de l'ADL animem a tots els empresaris al fet que visiten la Biblioteca Virtual i al fet que es publiciten en el nostre espai d'Empreses Col·laboradores augmentant amb això la visibilitat de les seues empreses en Internet. Si eres usuari dels nostres serveis i estàs interessat a publicitar-te en l'apartat d'Empreses Col·laboradores posa't en contacte amb el Departament d'Empreses de l'Agència de Desenvolupament Local, bé telefònicament o a través d'un correu electrònic a ijimenezAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.adlsantapola.es, manifestant el teu interés, el personal de l'ADL es posarà en contacte amb tu.

“Perquè les nostres empreses es mereixen el seu espai”