Serveis

Acces Novetat

Placiutat agenda2030

Europa UE

Proveïdors

L’Agència de Desenvolupament Local aposta per la integració del software lliure als sistemes.  En aquest sentit, l’ADL ja l’utilitza de manera parcial en el desenvolupament de ferramentes i en la implementació de servidors. Si ens basem en l’estudi de l’impacte, el pas següent serà la migració gradual dels equips d’escriptori, servidors i aplicacions que ho permeten.

SoftLibre

El Servei de Tecnologies de la Informació i la Comunicació continua desenvolupant aplicacions segons les necessitats de l’ADL i el seu entorn. També manté actiu un procés de millora contínua en les ferramentes desenvolupades per mitjans propis, amb la finalitat d’adaptar-les a les necessitats internes i externes.

Noves configuracions i optimització dels servidors i de les comunicacions, amb la facilitació de l’accés a les dades, la millora de la gestió del software, i l’aportació de major flexibilitat i reducció d’espai i de consum d’electricitat mitjançant servidors virtuals.

virtualizacion

L'Agència de Desenvolupament Local aposta per una gestió de paper zero, per a això, apostem pore la digitalització i incorporació de documentació històrica a les ferramentes de modernització amb la finalitat de reduir l’ús de paper.

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico Instagram ico

Scroll to top