Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Disseny i elaboració de Cursos de Qualitat i Planificació Estratègica.

Des del Servei de Qualitat i Planificació de l’ADL impartim diferents cursos de Gestió de la Qualitat a alumnes del centre de formació Mestre José Tovar como per exemple:

  • Socorrista Aquàtic.
  • Activitats de Venda.
  • TFIL Vivers i Jardins.
  • TFC Auxiliars de Muntatges Microinformàtics.
  • TFC Monitor Esportiu.

Formacion Gest Calidad 01  Formacion Gest Calidad 02

L’any 2012 l’Agència de Desenvolupament Local va impartir un curs "Ferramentes per a la implantació d’un sistema de gestió de la qualitat en associacions, ONG i ETCOTE de Santa Pola", amb la participació d’un total de 25 alumnes. El curs es va desenrotllar de gener a desembre de 2012 amb 100 hores semipresencials i 11 temes de qualitat, normes ISO i sistemes de gestió, planificació estratègica, gestió per processos, satisfacció del client, queixes i suggeriments i, els relacionats amb la implantació de cartes de servicis segons UNIX 93200.

El gener de 2013, quatre associacions participants en este curs, van rebre de mans del Sr. Alcalde, Miguel Zaragoza Fernández les acreditacions de les cartes de servicis de Nou Horitzó, Fibromiàlgia, Alzheimer i Colibrí, i tots els alumnes el diploma de l’aprofitament del curs.

 

2013-01-28 Curso Gestion Calidad

Veure notícia

De la mateixa manera s’han realitzat cursos específics com el dirigit al Pla Integral d’Ocupació denominat:  "Motiva’t: Pla estratègic personal".

motivate

 

Coneixement del sector productiu pel que fa a la gestió sota criteris de qualitat y Pla de comunicació del servici de gestors i auditors interns.

Des de l’ADL oferim nombrosos servicis en gestió de la qualitat amb el fi de millorar la competitivitat dels nostres servicis i empresaris.

 

Consultoria 01  Consultoria 02

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top