Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Som un partner tecnològic sòlid i fiable amb més de 90 professionals, distribuïts en 4 seus: Albacete, Alacant, Elx i Múrcia.

Després de més de 37 anys d'experiència en el sector TIC, continuem oferint els nostres serveis amb un únic objectiu: acompanyar a pimes i grans empreses en el seu procés de transformació tecnològica i digital.

En Grup Tecon comptem amb diferents línies de negoci que se centren, cadascuna d'elles i de manera independent, en les necessitats dels nostres clients: Tecon Solucions Informàtiques, empresa matriu enfocada a les solucions de gestió de negoci; Tecon Solucions Digitals, startup dedicada a les solucions en el núvol; ékiba, Agència de Màrqueting Digital i desenvolupament, i Delfos Sistemes Informàtics, consultora TU centrada en sistemes, infraestructures i manteniment TU.

Els nostres serveis inclouen: Consultoria, desenvolupament i implantació de solucions de negoci (ERP, CRM i BI) i productivitat, infraestructures, sistemes, ciberseguretat, pàgines web, aplicacions i estratègies de màrqueting.


Dades Empresa:

Data de constitució: 1982

Nom Comercial: Tecon Soluciones Informáticas S.L.

Nom de l'empresa: Grupo Tecon

Horari: De dilluns a dijous de 8.00 a 18.30 i divendres de 8.00 a 15.00

Adreça: C/ Arcángel San Gabriel, 7 (baix)

Telèfon 1: 967 50 50 24

Email: comunicacionletratecon.es

Fabebook

Instagram

Linkedin

Pàgina Web


ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top