Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Empresas Colaboradoras / Empreses Col.laboradores

Lloguers Turístics

Estem especialitzats en la gestió de lloguer d'habitatge turístic i de llarga estada a Santa Pola (Alacant).

Empresa de manteniment microbiològic té presència a Espanya, França, territoris d'Ultramar francesos (Sant Martin, Martinica...) així com a Itàlia, El Marroc, Túnez/Libia, Senegal, Xile i Algèria.

Alicante Sol és una empresa familiar especialista en la compravenda d'habitatges i lloguers de llarga durada i turístics a la zona de Santa Pola, Arenals del Sol i Gran Alacant.

Empresa de bugaderia autoservici, ubicada en Gran Alacant. Oferim el servici de bugaderia autoservici, bugaderia roba llar, planxa i xicotets arreglaments de roba.

El restaurant Asador Don Rodrigo és un establiment familiar on podràs gaudir d'una gran varietat de plats, deliciosos entrants, fresques amanides, pastes tradicionals i principalment de tot tipus de carns de primera qualitat estem especialitzats en corts argentins.

"ASISTENZIA, amb tu quan ho necessitis"

Som una empresa d'ajuda a domicili, acreditada per la Conselleria per a prestar el servei d'Ajuda a domicili de Llei de Dependència.

Botiga de moda eivissenca.

Elaborada artesanalment, que t'oferix la millor qualitat i comoditat.

Càmping Badia de Santa Pola és un establiment familiar ideal per a passar les vacances a poca distància de la platja i en plena naturalesa.

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top