Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

El passat 4 de desembre l'Agència de Desenrotllament Local va realitzar la seua auditoria externa de verificació del compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades, amb el resultat de "conforme amb condicions", amb un total de 8 accions correctives menors i dos suggeriments.

L'auditoria es va realitzar físicament en les dependències de l'ADL en el carrer Drassanes i en el centre de formació Mestre Tovar, amb la participació activa de tots els Servicis de l'Agència.

Cal destacar que l'Agència té implantades les mesures necessàries per a garantir el compliment legislatiu en matèria de protecció de dades. Així mateix, realitza periòdicament els controls exigits per la Llei, havent obtingut el nivell de conforme en les auditories realitzades fins al moment. En este sentit, el Regidor Delegat de l'ADL, Jorge Perelló, afirma que: "La adopció de mesures de seguretat, així com el resultat obtingut en les auditories externes, garantix a l'usuari de l'ADL que el tractament de les seues dades de caràcter personal es realitza sempre amb totes les garanties i el major grau de privacitat i seguretat”.

Actualment l'ADL té declarats un total d'11 fitxers de caràcter personal. Tota la informació sobre el registre d'estos fitxers pot ser consultada públicament en la Web de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top