Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L’alcalde de Santa Pola, Miquel Zaragoza, va ser l’encarregat d’atorgar els Premis Santa Pola Emprén, que ja celebra la IV edició. Catorze empreses de nova creació l’any 2014 van rebre un vídeo promocional del seu negoci i un diploma com a premi, a més d’insercions gratuïtes en el Periòdic de Santa Pola.

Tant Zaragoza, com el gerent de l’ADL, Pepe Mazón, van coincidir en la necessitat d’este tipus de reconeixement, no econòmic sinó promocional, ja que "les empreses necessiten de clients i usuaris dels seus servicis i productes, i la millor forma d’arribar al públic és la promoció", segons Mazón.

Miguel Zaragoza va felicitar els nous emprenedors pel seu esforç i els va agrair "hhaver triat Santa Pola per a començar el seu projecte empresarial, per a crear riquesa i ocupació". Perquè, precisament, són eixos dos objectius els que perseguixen emprenedors, Ajuntament i ADL. Zaragoza va reiterar l’ajuda que estes entitats presten "incondicionalment i humilment perquè la vostra iniciativa es perpetue en el temps". Ajudes que van des de l’assessorament, fins a la creació de plans d’empresa, suport en la creació de continguts digitals, etc.

D’esta manera i ja que ambdós actors compartixen un objectiu comú, Zaragoza va encoratjar els nous emprenedors "a treballar tots junts, a canalitzar l’esforç de manera conjunta, perquè alçar la persiana cada dia és un acte heroic perquè tots els dies emprenem alguna cosa". Un emprediment que compartixen tots els presents en l’acte celebrat en el Baluard del Duc: "fomentar l’ocupació i dinamitzar la societat".

Jorge Perelló, regidor delegat de l’ADL, va mostrar la seua satisfacció dels resultats del Servei d’Emprenedors, "on van acudir estes empreses que hui reben este premi, ja que l’any passat vam atendre a 504 usuaris, es van crear 51 noves empreses i es van generar, inicialment, 58 llocs de treball".

Durant l’acte, es van visualitzar els 14 vídeos promocionals, que les empreses van rebre com a reconeixement, per a l’ús en xarxes socials, pàgines web, blogs...

Així mateix, des de les 9:00 del matí, al Baluard es va celebrar l’edició del programa Professionalitzar-te, presentat per Pilar Clemente, presidenta d’ADLYPSE Alacant, institució junt amb la qual s’organitza este programa. Des de les 10:30, els assistents van poder aprendre de la conferència "Assentant les arrels de la persona que emprén. Gestió del talent", a càrrec d’Alicia Clemente, responsable del primer bloc del programa.

Per a finalitzar el matí, de la mà de Miguel Zaragoza, van rebre els premis les empreses següents:

José Antonio Segura, por Jas Publicidad.
Daniel Ruiz y Pablo Martínez, por Motorbikes Santa Pola.
Ana María Vera, por Comercio Cool London.
María Josefa García, por lencería Pepita
Rosa María Angles, por Érase una Vez.
Eduardo Agudelo, por Espacio Gatro Agudelo.
María José Pérez, por Asistencia Senior Vital.
Gonzalo Barrio, por Thermalution
José Alberto Bonmatí, por Rompeolas,
Juan Carlos Baenas, de Centro Didactos.
Elvira Pomares, por Venecia Tapas
Inmaculada Martínez, por Escuela Infantin Lysmon II
Bárbara Suchrska, por Urban Solution.
Manuela Hernández, por Fet a Mà

 

20150316 premios santapola emprende

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top