Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L’Ajuntament de Santa Pola a través de la seua Agència de Desenvolupament Local, participa en l’organització un any més de la Trobada Empresarial Enreda’t Elx-Baix Vinalopó.

La trobada se celebrarà en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx, dimarts que ve 24 de març, S’hi reuniran aquells empresaris/es innovadors, persones emprenedores, jóvens amb inquietuds empresarials i amb interessos per fer coses noves, en una trobada empresarial on es parlarà de diverses temàtiques empresarials que poden oferir una nova perspectiva a emprenedors i empresaris, i es crearà un espai per al desenrotllament de noves oportunitats empresarials.

La Trobada empresarial Elx-Baix Vinalopó començarà a les 9 hores, comptarà amb activitats al llarg de tot el matí, com són: tallers de treball de diferents temàtiques, box de finançament i el Plenari.

La Trobada, organitzada amb la col•laboració de més de vint entitats, té com a finalitat: "enredar-nos", generar xarxes, networking, contactes, intercanviar opinions, conéixer tendències, sectors emergents, noves oportunitats, mercats internacionals, etc. I tot això en l’entorn de huit tallers, un plenari i una sessió de networking.

L’Agència de Desenvolupament Local participa en el Taller 8: Oportunitats en el nostre Territori, de 10.30 h a 11.30 h.

Més Informació

Inscripcions

Segons declaracions de Jorge Perelló, Regidor Delegat de l’ADL "Des de l’Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, creiem necessari donar suport a l’emprenedor, fent-nos participes en activitats de dinamització i promoció destinades a promoure l’activitat emprenedora. Des d’ací, animem totes les persones interessades a participar en esta rellevant Macrojornada de la nostra comarca".

18-03-2015-Logo Enredate

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top