Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

L'ADL té previst posar en marxa el Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) per a joves entre 16 i 29 anys inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. El PICE s'organitzarà per la Cambra de Comerç d'Alacant i l'ADL de Santa Pola.

Un dels objectius prioritaris de l'ADL de Santa Pola és la millora de la qualificació professional i la formació dels joves i la seua inserció en el mercat laboral, així com tot el que puga facilitar l'ocupació i la competitivitat de les empreses, per això l'Agència considera de gran importància desenvolupar aquest curs, al costat de la Cambra, en el nostre municipi.

Amb aquest propòsit el pròxim 28 de Setembre està previst iniciar el curs PICE: “ Dependent/a de Supermercat” de 215 hores, a través del qual es capacitarà a joves desocupats de la localitat, entre 16 i 29 anys (que no estiguen rebent accions educatives ni formatives en l'actualitat) per a exercir tasques pròpies d'un supermercat, manipulació, conservació d'aliments, reposició, atenció al client, formant-los a més en Habilitats Socials i Ocupabilitat per a millorar els seus perfils professionals i les seues opcions d'inserció laboral.

Si necessites més informació o desitges inscriure't pots fer-ho de manera en línia a través de l'enllaç de baix o acudir directament a les oficines de C/Astilleros, 4, telèfon 965417136..

Inscriure's en línia (nova finestra)

Descarregar cartell informatiu (PDF. 452,55KB) (nova finestra)