Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Pròxim Curs PICE: “Activitats de Comerç i Magatzem” dirigit a joves entre 16 i 29 anys inscrits i actius en Garantia Juvenil.

L'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, té previst posar en marxa el Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) per a joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. El PICE s'organitzarà per la Cambra de Comerç d'Alacant i l'ADL de Santa Pola.

Un dels objectius prioritaris de l'ADL de Santa Pola és la millora de la qualificació professional i la formació dels joves i la seua inserció en el mercat laboral, així com tot el que puga facilitar l'ocupació i la competitivitat de les empreses, per això l'Agència considera de gran importància desenvolupar aquest curs, al costat de la Cambra, en el nostre municipi.

Amb aquest propòsit el pròxim 18 d'octubre està previst iniciar el curs “PICE: Activitats auxiliars de comerç i magatzem” de 155 hores, a través del qual es capacitarà a joves desocupats de la localitat, entre 16 i 29 anys (que no estiguen rebent accions educatives ni formatives en l'actualitat) per a exercir tasques pròpies en els sectors del comerç, atenció al client i magatzem, formant-los a més en Habilitats Socials i Ocupabilitat per a millorar els seus perfils professionals i les seues opcions d'inserció laboral.

A més, els joves que participen en el programa podran obtindre el carnet de manipulador d'aliments del Sector Hostaleria i Comerç Minorista i el Carnet d'Operador de Carretons Elevadors (si eres major d'edat).

Si necessites més informació o desitges inscriure't pots acudir directament a les oficines de C/Drassanes, 4, telèfon 965417136. o realitzar la inscripció a través del següent enllaç:

 

PICE: Activitats de Comerç i Magatzem

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top