Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, ha organitzat per al mes d'octubre, quatre jornades en línia, subvencionades per la Diputació d'Alacant, dirigides a empresaris, professionals, treballadors i aturats.

La primera de les jornades va tindre lloc ahir dia 13 d'octubre, “Marca personal i ocupació en l'era digital”. El principal objectiu d'aquesta jornada es va centrar en cuidar i mantindre una bona reputació on-line, així com potenciar i gestionar una bona xarxa de contactes que permetera augmentar les possibilitats d'ocupabilitat i potenciar l'ús de les xarxes socials com a complement per a mostrar habilitats i interessos que en un CV estàndard no es contemplen.

El dia 15 d'octubre se celebraran dues jornades “Treballant la teua Marca personal en LinkedIn” i “Com publicar en Internet perquè el teu client et compre”

La jornada “Treballant la teua Marca personal en LinkedIn” va dirigida principalment a aturats que utilitzen normalment les xarxes socials i que desitgen conéixer la xarxa Professional LinkedIn, així com a totes aquelles persones que vulguen, de manera pràctica i dinàmica, aprendre a potenciar la seua marca personal per a millorar les seues oportunitats laborals usant aquesta xarxa social professional.

Quant a la jornada “Com publicar en Internet perquè el teu client et compre” té com a principal objectiu que els participants a la jornada ordenen les seues idees i prioritzen les accions encaminades a obtindre els resultats que busquen perquè la presència en internet siga l'ajustada a la realitat del negoci.

I l'última jornada del mes d'octubre “Claus d'èxit d'una botiga en línia” serà el 16 d'octubre. Amb aquest taller es donaran a conéixer les tècniques i estratègies que utilitzen les botigues online amb èxit en internet i els principals errors que cometen la majoria de les empreses que comencen a vendre en internet.

Si necessites més informació o desitges inscriure't pots acudir directament a les oficines de C/Drassanes, 4, telèfon 965417136 o a través del següent enllaç:

Inscriure's en les jornades

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top