Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

L'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, ha organitzat per al mes d'octubre, quatre jornades en línia, subvencionades per la Diputació d'Alacant, dirigides a empresaris, professionals, treballadors i aturats.

La primera de les jornades va tindre lloc ahir dia 13 d'octubre, “Marca personal i ocupació en l'era digital”. El principal objectiu d'aquesta jornada es va centrar en cuidar i mantindre una bona reputació on-line, així com potenciar i gestionar una bona xarxa de contactes que permetera augmentar les possibilitats d'ocupabilitat i potenciar l'ús de les xarxes socials com a complement per a mostrar habilitats i interessos que en un CV estàndard no es contemplen.

El dia 15 d'octubre se celebraran dues jornades “Treballant la teua Marca personal en LinkedIn” i “Com publicar en Internet perquè el teu client et compre”

La jornada “Treballant la teua Marca personal en LinkedIn” va dirigida principalment a aturats que utilitzen normalment les xarxes socials i que desitgen conéixer la xarxa Professional LinkedIn, així com a totes aquelles persones que vulguen, de manera pràctica i dinàmica, aprendre a potenciar la seua marca personal per a millorar les seues oportunitats laborals usant aquesta xarxa social professional.

Quant a la jornada “Com publicar en Internet perquè el teu client et compre” té com a principal objectiu que els participants a la jornada ordenen les seues idees i prioritzen les accions encaminades a obtindre els resultats que busquen perquè la presència en internet siga l'ajustada a la realitat del negoci.

I l'última jornada del mes d'octubre “Claus d'èxit d'una botiga en línia” serà el 16 d'octubre. Amb aquest taller es donaran a conéixer les tècniques i estratègies que utilitzen les botigues online amb èxit en internet i els principals errors que cometen la majoria de les empreses que comencen a vendre en internet.

Si necessites més informació o desitges inscriure't pots acudir directament a les oficines de C/Drassanes, 4, telèfon 965417136 o a través del següent enllaç:

Inscriure's en les jornades