Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

Data: Agost 2020 / Estat: Obert

Assumpte: Sol·licitud de pressupostos d'assegurança d'accidents d'alumnes i d'assegurança de RC d'alumnes i professors del curs PFCB “Operacions auxiliars muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics (2020-2021)”

L'ADL de Santa Pola ha rebut una subvenció de la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esports per a la realització del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica “Operacions Auxiliars de Muntatge i Manteniment de Sistemes Microinformàtics” curs 2020-2021, Expedient 2020-PFCB-O-03-13.

Aquest programa va dirigit a 15 joves escolaritzats o desescolaritzats, entre 16 i 21 anys, que no hagin finalitzat estudis d'ESO.

El programa està previst que s'iniciï el 21 de setembre de 2020 i finalitzarà el 23 de juny de 2021.

Està previst que el curs tingui una durada total de 994 hores (960 hores subvencionades per la Conselleria i 34 hores no subvencionades que seran a càrrec de l'entitat per a completar el calendari escolar), de les quals 134 hores seran de pràctiques dels alumnes en empreses (FCT).

L'horari previst del curs serà 8.30 a 14.30, de Dilluns a Divendres, a raó de 6 hores diàries, als matins (pot estar subjecte a canvis motivats per l'organització d'horaris pel covid-19).

Indicar que el període de pràctiques l'horari s'ajustarà a les necessitats de les empreses podent ser en horari de matins o vesprades, o en horari partit, de dilluns a divendres, i en funció de les necessitats de les empreses podrà incloure dissabtes.

Lloc d'impartició: Aules de formació de l'ADL de la c/ Girona, núm. 2 de Santa Pola.

Núm. d'Alumnes: 15

Núm. de Professors: 2

CARACTERÍSTIQUES QUE HAN DE COMPLIR LES ASSEGURANCES A CONTRACTAR PER L'ADL:

En la normativa dels PFCB s'estableix que s'han de contractar les assegurances d'accidents dels alumnes i de responsabilitat civil de professors i alumnes, per la qual cosa aquelles COMPAÑIAS ASSEGURADORES que ho consideren oportú podran presentar els seus pressupostos en l'ADL.

Tal com estableix l'Ordre 41/2016, de 29 de juliol que regula aquests programes formatius, és obligatori que es compleixin amb les cobertures per accidents de l'alumnat i per responsabilitat civil tant de formadors com alumnes. En concret, l'assegurança d'accidents dels alumnes ha de ser efectiu des de l'inici del programa fins a la seva finalització, inclòs el període de formació en centres de treball (FCT), i almenys la següent cobertura i sempre sense franquícia:

  • Assistència mèdica, farmacèutica i hospitalària per quantia il·limitada de qualsevol accident durant l'horari de desenvolupament del programa, incloent el temps necessari per al desplaçament de l'alumne des de la seva residència habitual al lloc d'impartició. El desplaçament haurà de cobrir qualsevol mitjà de locomoció.
  • Assistència mèdica, farmacèutica i hospitalària per quantia il·limitada de qualsevol accident durant l'horari de desenvolupament del programa inclòs el període de FCT, incloent el temps necessari per al desplaçament de l'alumne des de la seva residència habitual al lloc d'impartició i realització del mòdul de FCT. El desplaçament haurà de cobrir qualsevol mitjà de locomoció.
  • Indemnització mínima de 12.020 euros per defunció i de 24.020 euros per invalidesa permanent i absoluta, derivats d'un accident en el desenvolupament del programa, inclòs el període de FCT, o en el desplaçament al lloc d'impartició i de realització de les pràctiques (FCT).

Les quanties de tots dos tipus d'indemnitzacions seran actualitzables, en el seu cas, en les respectives convocatòries.

Aquelles companyies asseguradores que ho desitgin poden presentar PRESSUPOST de pòlissa d'Assegurances d'Accident d'alumnes i de Responsabilitat Civil d'alumnes i professors amb les característiques establertes en la normativa corresponent al PFCB, fins al dia 4 de setembre, havent de ser remesos els pressupostos al següent correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..