Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

L'Ajuntament de Santa Pola, a través de l'Agència de Desenvolupament Local, publica la «Guia pràctica de mesures enfront del COVID-19» dirigida a treballadors, persones desocupades, autònoms, pimes i empreses en general.

El propòsit d'aquesta guia és oferir, de manera senzilla, informació útil sobre les principals mesures econòmiques adoptades enfront de la crisi causada pel coronavirus COVID-19. En la mateixa es presenta de manera agrupada i en un únic document les principals mesures, procediments, ajudes, tràmits, etc. que les diferents administracions públiques han anat publicant i activant des de l'inici de la pandèmia.

La guia està estructurada en 5 blocs temàtics per a facilitar la seua consulta: «ocupació», «autònoms», «empreses», «ajudes, subvencions i línies de finançament a nivell autonòmic i estatal» i «certificats digitals i aula Mentor”.

Ana Blasco, Regidora de l'Agència de Desenvolupament Local afirma que "amb aquesta guia es pretén facilitar l'accés a la informació amb totes les mesures adoptades", a més recorda que "des de l'Agència de Desenvolupament Local s'ofereix assessorament constant de prestacions a aturats, inscripcions i renovacions de demanda i qualsevol altre tema relacionat amb la desocupació".

Guia pràctica de mesures enfront del Covid19.