Serveis

Acces Novetat

Placiutat agenda2030

Europa UE

Proveïdors

La matrícula es podrà realitzar, de manera gratuïta, a través de la nostra Aula Mentor, a partir de hui dia 02 fins al 08 d'abril de 2020 (fins a esgotar-se les places per a tota Espanya, que seran assignades per rigorós ordre d'inscripció)

Places esgotades

La formació començarà el dia 18 d'abril i el termini de finalització serà de dos o tres mesos segons el curs.

Els cursos oferits en aquesta convocatòria de mentor en obert són els següents:

  • Iniciació a la física: En aquest curs s'estudiaran els conceptes i principis fonamentals del mètode científic, la cinemàtica (part de la Física que estudia el moviment), la dinàmica (part de la Física que estudia les causes del moviment) i les diverses formes d'energia. Aquest curs té una duració de 2 mesos.
  • Introducció a la Ciberseguretat (Cisco): En aquest curs s'exploren les cibertendències, les amenaces i el tema general de la ciberseguretat, aprenent a protegir la privacitat en línia per a conéixer més sobre els desafiaments que afronten les empreses, els governs i les institucions educatives. Duració del curs 2 mesos.
  • Introducció a la Internet de les Coses (Cisco): Una primera visió global de la Internet de les coses que posa l'enfocament en les oportunitats que aquest concepte tecnològic pot oferir de cara a l'ocupabilitat i la vida quotidiana. Duració del curs 2 mesos.
  • Emprenedoria digital (Cisco): El camí sinuós entre la idea i la seua execució exigeix visió per als negocis, habilitats financeres i, abans de res, la mentalitat adequada. Duració del curs 2 mesos.

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola volem difondre aquesta oferta formativa gratuïta i animem als interessats al fet que s'inscriguen a través del formulari corresponent.

Informació i inscripcions

 

202004 Mentor Abierto

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top