Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

L'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, ha organitzat per al mes de febrer, tallers gratuïts, de diferents temàtiques d'ocupació, formació i empreses, dirigits a persones en cerca d'ocupació.

Els tallers s'impartiran tots els dijous de febrer per les tècniques del Servei d'Ocupació i Empreses de l'ADL, en les instal·lacions de la c/ Drassanes en horari de 09:30h a 11.30h.

La primera de les jornades va tindre lloc dijous passat 06 de febrer “L'ADL en el teu MÒBIL. Cerca empre amb el teu mòbil en l'ADL de Santa Pola”. El principal objectiu d'aquest taller era que les persones assistents aprengueren a buscar ocupació, amb el seu mòbil, a través de la web de l'ADL de Santa Pola.

El segon taller “Apps + OCUPACIÓ. Troba ocupació a través de les Apps del teu mòbil” s'ha programat per al 13 de febrer, i té com a finalitat ensenyar a manejar les aplicacions més populars per a la cerca d'ocupació.

El dijous 20 de febrer se celebrarà el taller “Re-FORMA'T. Troba la teua professió”. (Part 1). LABORA, a més de possibilitar la participació activa de les persones desocupades i les empreses en la cerca i cobertura de llocs de treball, també proporciona formació per a millorar el perfil professional de les persones. Amb aquest taller, es pretén ensenyar les diferents modalitats de formació que oferta Labora: cursos, tallers, etc i la manera de poder accedir a ella.

L'últim taller del mes tindrà lloc el dijous 27 de febrer “2X1 FORMACIÓ + OCUPACIÓ. Contracte per a la formació i l'aprenentatge”. El contracte per a la formació i l'aprenentatge, és una modalitat contractual el principal objectiu de la qual és que el treballador adquirisca la formació professional específica, teòrica i pràctica, d'un ofici en el seu lloc de treball. Les persones assistents al taller coneixeran les opcions que ofereix el contracte per a la formació i l'aprenentatge i les seues característiques principals.

Totes aquelles persones que vulguen assistir a algun dels tallers hauran d'emplenar el formulari d'inscripció a la jornada, podent-lo fer a través de la nostra web o o bé inscrivint-se directament en les oficines de la C/Drassanes, 4, tel. 965417136. El termini d'inscripció de cadascuna jornada s'obrirà uns dies abans de la celebració d'aquesta, i es notificarà a través del facebook, twitter i Fòrum d'Ocupació de l'ADL perquè les persones interessades puguen emplenar el formulari.