Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola volem informar a tots els usuaris de l'actual oferta formativa de cursos on-line, que oferim a través de la nostra d'Aula Mentor.

Aquests cursos es dirigeixen a qualsevol persona que vulga ampliar o millorar la seua formació en diferents àrees de coneixement, a través d'aquest sistema de formació oberta, lliure i realitzada a través d'Internet.

La nostra aula funciona des de fa diversos anys gràcies a un conveni de col·laboració entre l'ADL i el Ministeri d'Educació el que permet que els cursos se certifiquen a través del ministeri.

Aquest sistema permet la realització d'una àmplia oferta Formativa, amb independència del lloc en el qual es trobe, de l'horari disponible i fins i tot permetent flexibilitzar el ritme d'estudi en funció de les característiques individuals de cada persona.

En l'actualitat l'aula mentor de Santa Pola compta amb més de 160 cursos on-line de diferent temàtica: des de cursos de l'administració i gestió, comerç i màrqueting, a cursos de cultura i formació, disseny i autoedició, educació, informàtica i programació, gestió empresarial, RH, etc…

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola volem difondre aquesta oferta formativa i animem als interessats al fet que s'inscriguen a través de la nostra pàgina web, accedint a l'apartat de de l'aula mentor on es poden consultar tots els cursos així com dels requisits d'accés i matriculació.

Aula mentor