Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

El passat dia 29 de gener va començar un nou curs de PICE de “Activitats Auxiliars de comerç i magatzem”, de 170 hores de duració, en el qual participaran 20 joves, d'entre 18 i 29 anys, inscrits en Garantia Juvenil.

A través d'aquest curs, els alumnes podran formar-se en mòduls de comerç i magatzem de 90 hores, a més de formar-se en altres mòduls formatius que completaran el seu itinerari, com el mòdul de manipulador d'aliments i el mòdul de carretons elevadors, així com realitzar una formació troncal d'Habilitats Socials i Ocupabilitat de 65 hores, que els facilitarà, sens dubte, les eines necessàries per a la seua inserció laboral.

Destacar que en finalitzar aquests mòduls els alumnes rebran el seu certificat d'aprofitament emés per la Cambra de Comerç, i així mateix obtindran els carnets de manipulador d'aliments i el certificat acreditatiu del curs de prevenció en l'ús i maneig de carretons elevadors.

Aquest curs ha sigut possible gràcies al conveni de col·laboració subscrit per l'ADL amb la Cambra de Comerç d'Alacant el mes d'octubre de 2019 per a desenvolupar el Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) en la nostra localitat.

El PICE s'impartirà des del dia 29 de gener fins el pròxim dia 11 de març de 2020, en el Centre Cívic i Social de Santa Pola.