Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

L'Ajuntament de Santa Pola a través de la seua ADL, informa que el Servei d'Empreses ha tancat l'any 2019 de manera satisfactòria. Destacar principalment la gestió d'ofertes d'ocupació en el Servei d'Intermediació. S'han tramitat un total de 210 ofertes d'ocupació, gestionant-se 211 llocs, i obtenint-se un percentatge d'inserció del 36,53%. Concretament 154 empreses han confiat en l'ADL per a cobrir els seus llocs vacants.

Quant al nombre d'ofertes gestionades segons el sector econòmic, 84 ofertes d'ocupació pertanyien a empreses del sector serveis, un total de 75 ofertes al sector de l'hostaleria, seguits pel sector Indústria, comerç i construcció, ocupant l'últim lloc el sector de pesca. Destacar que malgrat que la principal activitat del municipi de Santa Pola és el sector de l'hostaleria i restauració s'han gestionat un major nombre d'ofertes d'ocupació pertanyent al sector serveis.

Dades gestió ofereixes d'ocupació 2019:

  • Ofertes gestionades: 210
  • Llocs gestionats privats: 211
  • Insercions per ofertes gestionades: 80
  • Eficàcia de les insercions (objetiu 36,00%): 36,53%

Des de l'ADL volem animar a les empreses perquè confien en nosaltres a l'hora de cobrir els llocs de treball vacants en la seua organització. Des d'ací els oferim assessorament en la definició dels llocs de treball oferits i dels perfils professionals necessaris per a cobrir les seues ofertes. Duem a terme la difusió de l'oferta d'ocupació a través de les diferents eines de comunicació externa de les quals disposa l'Agència (xarxes socials, llista de distribució, web de l'ADL, etc.) realitzant un va enviar a l'empresa únicament de candidats que s'ajusten al perfil requerit, sent en última instància l'empresa qui continue el procés de selecció i decidisca a qui contractar. Tot això mantenint la confidencialitat amb les nostres empreses.

D'altra banda animar a totes aquelles persones que estigueu buscant ocupació a visitar l'apartat Ofertes d'ocupació de la web de l'ADL. D'aquesta manera podreu consultar l'evolució de totes les ofertes tramitades des de l'Agència i subscriure-us a la nostra llista de distribució (rebreu en el vostre correu electrònic informació de les ofertes d'ocupació que anem gestionant).

Si eres empresari i vols que t'ajudem en la cerca del candidat idoni per a cobrir un lloc vacant en la teua organització, pots contactar amb l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, Servei Santa Pola Empreses a través del telèfon 965417136 (Inmaculada Jiménez) o enviar un correu a ijimenezletraadlsantapola.es.