Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

Més de 25.000 persones utilitzen a l'any el servei d'ocupació de la Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola.

En concret, durant l'any 2019 un total de 25.812 usuaris van acudir al Servei d'Ocupació l'ADL de Santa Pola per a realitzar activitats o gestions relacionades amb la seva cerca d'Ocupació.

Destaquen, per descomptat i com és habitual, la gran quantitat d'usuaris que utilitzen els serveis que s'ofereixen en ser Centre Col·laborador del Labora; inscripció i renovació com a demandants d'ocupació (7.863 persones), actualització de la demanda i realització d'entrevista en profunditat (1.351 persones), informacions vàries sobre cursos, ofertes, garantia juvenil, etc. (amb més de 10.600 usuaris).

Durant l'any passat 2019 també van acudir a aquest Servei més de 1.100 persones per a participar en Accions d'Orientació Laboral, tant de manera individual com grupal, on són tutoritzats per una de les nostres orientadores laborals rebent una informació sobre eines en la cerca d'ocupació (Currículum, vídeo currículum, xarxes socials, cercadors d'ocupació, etc.), intermediaris en el mercat laboral (tant públics com privats) i tota classe d'informació que els ajudi i incrementi les seves possibilitats d'incorporació al mercat laboral.

En aquest sentit, l'Agència de Desenvolupament Local oferirà pròximament una programació de jornades monogràfiques d'ocupació entre els quals podrem trobar workshops pràctics com el Taller de Currículum Creatiu 3.0, Reforma't: troba la teva professió, etc. Tota la informació i les inscripcions a aquests tallers es podran trobar en l'apartat de formació:

Oferta formativa

Finalment, ressenyar que en les dependències municipals de Gran Alacant, comptem ja més de 5 anys, amb una oficina en la qual els veïns poden realitzar gran part dels serveis que es donen des de l'ADL sense necessitat de desplaçar-se fins a les oficines centrals. Aquest servei ha anat creixent any rere any quant a nombre d'usuaris, arribant en 2019 a atendre en matèria d'ocupació a més de 3.400 persones.