Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

La matrícula es podrà realitzar, de manera gratuïta, a través de la nostra Aula Mentor, a partir de demà dia 24 d'octubre fins al 7 de novembre de 2019 (fins a esgotar-se les places per a tota Espanya, que seran assignades per rigorós ordre d'inscripció).

La formació començarà el dia 11 de novembre de 2019 i el termini de finalització serà de dos o tres mesos segons el curs.

Els cursos oferits en aquesta convocatòria de mentor en obert són els següents:

  • Iniciació a les matemàtiques: En aquest curs s'aprendrà i es recordarà, des d'un nivell accessible, conceptes matemàtics útils que podem aplicar en molts moments de la nostra vida quotidiana a través de l'estudi dels nombres naturals i decimals, la mesura del temps i dels angles, fraccions, proporcions, percentatges, geometria, tècniques de càlcul i interpretació de gràfiques. Aquest curs té una duració de 2 mesos.
  • Iniciació a la física: En aquest curs s'estudiaran els conceptes i principis fonamentals del mètode científic, la cinemàtica (part de la Física que estudia el moviment), la dinàmica (part de la Física que estudia les causes del moviment) i les diverses formes d'energia. Aquest curs té una duració de 2 mesos.
  • Iniciació a Salesforce: SalesForce és un conjunt de programes la finalitat dels quals és gestionar la relació amb els clients, la qual cosa en el món empresarial es coneix com Customer Relationship Manager (CRM). Aquest curs presenta l'eina i proporciona els coneixements necessaris per a abordar una primera explotació. Duració del curs 3 mesos.
  • Administrador de Salesforce: Aquest curs està dirigit a qualsevol persona que tinga interés a aprendre sobre processos de vendes o d'eines empresarials des del punt de vista tecnològic. Encara que no és necessària la realització prèvia del curs d'Aula Mentor "Introducció a Salesforce, és molt recomanable haver-ho realitzat prèviament. Encara que el curs té l'opció de realitzar-lo tant en anglés com en espanyol és recomanable tindre coneixements bàsics d'anglés informàtic per a la realització d'alguns exercicis. No són necessàries nocions de programació, però sí l'estar familiaritzat amb la realització de fórmules i lògica derivativa. Aquest curs té una duració de 2 mesos.
  • Introducció a la Ciberseguretat (Cisco): En aquest curs s'exploren les ciber tendències, les amenaces i el tema general de la ciberseguretat, aprenent a protegir la privacitat en línia per a conéixer més sobre els desafiaments que afronten les empreses, els governs i les institucions educatives. Duració del curs 2 mesos.
  • Introducció a Internet de les Coses (Cisco): Una primera visió global de la Internet de les coses que posa l'enfocament en les oportunitats que aquest concepte tecnològic pot oferir de cara a l'ocupabilitat i la vida quotidiana. Duració del curs 2 mesos.
  • Emprenedoria digital (Cisco): El camí sinuós entre la idea i la seua execució exigeix visió per als negocis, habilitats financeres i, abans de res, la mentalitat adequada. Duració del curs 2 mesos.

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola volem difondre aquesta oferta formativa gratuïta i animem als interessats al fet que s'inscriguen a través del formulari corresponent.

Informació e inscripcions

 

20191023 CursosAbiertos