Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

L'ADL de Santa Pola signa un conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç d'Alacant i l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, per a promoure l'Ocupació Juvenil, a través del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE).

Aquest matí ha tingut lloc l'acte protocol·lari de signatura del conveni de col·laboració entre la Cambra de Comerç d'Alacant i l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, a través del qual es duran a terme en el nostre municipi cursos de formació dins del Programa Integral de Qualificació i Ocupació.

Aquest programa té com a objectiu principal l'afavorir la formació de joves menors de 30 anys, inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la finalitat que obtinguen una qualificació professional que els facilite el seu accés al mercat laboral amb majors garanties d'èxit.

Així mateix, gràcies a aquest programa les empreses que contracten als joves qualificats que participen en el programa PICE podran beneficiar-se d'una ajuda directa de prop de 5.000 € per contracte, amb una duració mínima de 6 mesos.

En aquest acte ha estat present la Sra. Presidenta-Alcaldessa, Sra. Loreto Serrano Pomares de l'Organisme Autònom de Desenvolupament Local, i el President de la Cambra de Comerç d'Alacant, Sr. Juan Bautista Riera Sánchez que han signat l'acord de col·laboració que permetrà la realització dels cursos PICE a Santa Pola destacant la importància que tindrà aquest programa entre els joves de la localitat que, sens dubte, millorarà la seua qualificació professional i afavorirà la seua ocupabilitat.

Finalment, indicar que, el pròxim dia 21 d'octubre, donarà principi el primer curs, en l'especialitat de “Activitats Auxiliars de comerç i magatzem”, de 155 hores de duració, en el qual participaran 22 joves, de 18 i 29 anys, inscrits en Garantia Juvenil, a través del qual els alumnes podran formar-se en mòduls de comerç i magatzem de 90 hores, en el qual s'inclouen l'obtenció del carnet de manipulador d'aliments i de carretillers, així com realitzar una formació troncal d'Habilitats Socials i Ocupabilitat de 65 hores, que els facilitarà, sens dubte, les eines necessàries per a la seua inserció laboral.

 

20191021 Convenio PICE 20191021 Convenio PICE2