Serveis

Acces Novetat

Placiutat agenda2030

Europa UE

Proveïdors

Aquest matí ha donat començament el Programa Formatiu de Qualificació Bàsica “Operacions Auxiliars de Muntatge i Manteniment de Sistemes Microinformàtics” (2018/2019), organitzat per l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola i subvencionat per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esports.

 El programa s'impartirà des del 23 de setembre de 2019 al 16 de juny de 2020 i tindrà una durada total de 960 hores lectives.

Aquest curs ha sigut subvencionat per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esports i en ell participen 15 joves amb edats compreses entre els 16 i els 21 anys d'edat, sense estudis de Graduat en Educació Secundària Obligatòria.

Aquest Programa té com a objectiu prioritari és afavorir la maduresa personal i milloren la formació professional d'aquests joves.

Amb aquest curs els alumnes poden aconseguir competències professionals d'una qualificació de nivell 1 en l'ocupació d'auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics així com millorar la seua ocupabilitat i/o el seu retorn al sistema educatiu.

Durant el curs els alumnes tindran l'oportunitat de realitzar pràctiques en empreses el que els permetrà tindre la seua primera experiència laboral.

En l'acte de presentació del curs s'ha comptat amb la presència de la Regidor Delegada de l'ADL, Sra. Ana María Blasco, que ha donat la benvinguda a tots els alumnes participants.

PFCB 19 20

 

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico Instagram ico

Scroll to top