Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

Pròximament, gràcies a una subvenció concedida per la Diputació Provincial d'Alacant, l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola realitzarà dues jornades dirigides a persones en cerca d'ocupació que desitgen treballar i millorar la seua reputació online a través de la Gestió de la seua pròpia Marca Personal.

La primera de les jornades “Marca Personal i Ocupació en l'Era Digital” es té previst realitzar a la fi de Setembre i aprofundirà en conceptes com què és la marca personal, quins avantatges ens aporta quant a la nostra cerca d'ocupació el gestionar la nostra marca personal en les xarxes socials, quines eines puc usar per a donar-me a conéixer en les xarxes socials, etc.

La segona de les jornades “Treballant la teua Marca Personal en LinkedIn” pretén ser un taller més pràctic amb exemples i casos per a gestionar el teu perfil social en la xarxa professional de LinkedIn i atraure reclutadors cap a tu. Aquesta segona jornada es realitzarà a principis d'octubre.

Si t'interessa participar en alguna d'elles o en ambdues acudeix a l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola per a inscriure't. També pots fer-los a través del següent enllaç:

Oferta formativa actual

Places limitades a l'aforament de la sala.