Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

Programa formatiu de qualificació bàsica: Operacions Auxiliars de Muntatge i Manteniment de Sistemes Microinformàtics. Obertura del procés d'admissió d'alumnes (del 8 al 12 de juliol).

 

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esports ha concedit una subvenció a l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola per import de 36.376,80 € per a la realització d'un nou Programa Formatiu de Qualificació Bàsica “Operacions Auxiliars de Muntatge i Manteniment de Sistemes Microinformàtics” (curs escolar 2019-2020), que s'impartirà des del dia 23 de setembre de 2019 al 16 de juny de 2020, amb un total de 960 hores lectives.

Aquest programa va dirigit a 15 joves de la nostra localitat, que complisquen amb els següents requisits d'accés:

    • Tindre edats compreses entre 16 i 21 anys.
    • I no haver finalitzat els seus estudis de l'ESO.

L'objectiu principal d'aquest programa formatiu de qualificació bàsica és formar als alumnes en una qualificació professional de nivell I en l'ocupació d'auxiliars de muntatge i manteniment informàtic, a més d'oferir-los altres formacions de caràcter general i de formació bàsica, així com rebre altres formacions complementàries com són FOL (formació i orientació laboral) i prevenció de riscos laborals i qualitat mediambiental.

Es vol destacar que el programa inclou un mòdul de FCT (Formació en Centres de Treball), amb un total de 134 hores, i que s'imparteix en l'últim trimestre del curs. A través d'aquestes pràctiques formatives en empreses s'afavoreix i promou una primera experiència laboral per a millorar l'accés al mercat de treball de l'alumnat del programa.

En finalitzar el programa els alumnes que superen els mòduls del curs rebran l'acreditació del certificat de professionalitat de nivell I, emesa per la Conselleria d'Educació.

Indicar a totes aquelles persones interessades a participar en programa que el procés d'admissió d'alumnes del PFCB estarà obert durant els dies 8 a 12 de juliol pel que es podran dirigir al Servei de Formació de l'ADL en la c/Drassanes, núm. 4, per a realitzar la sol·licitud telemàtica d'admissió als PFCB i aportar la documentació requerida per a participar en aquest procés d'admissió.

 

Cartel PFCB Sistemas Microinformáticos 2019 2020