Serveis

Acces Novetat

Placiutat agenda2030

Europa UE

Proveïdors

Des del Servei d'Empreses de l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, s'ofereix als empresaris un servei gratuït d'informació a empreses denominat “Informació Empresaris”.

El principal objectiu d'aquest servei és proporcionar informació d'interés als empresaris de la localitat, sent el seu principal repte arribar al màxim nombre d'empreses de Santa Pola i fer-los arribar a través del correu electrònic informació de caràcter empresarial rellevant per als empresaris de la localitat, convocatòries de subvencions, cursos, jornades, fòrums, esdeveniments, etc. Aquest servei servirà de mitjà per a establir relacions professionals entre empresaris, institucions i organismes públics.

Més de 350 empresaris es beneficien d'aquest servei. Des del Servei d'Empreses de l'ADL animem a tots els empresaris de la localitat a subscriure's en el nostre servei a través de l'enllaç que apareix en l'apartat de “Informació Empresaris” de la web de l'ADL o bé remetent un correu electrònic al Departament d'Empreses de l'ADL ijimenezletraadlsantapola.es manifestant el seu interés per formar part d'aquest servei, el personal de l'ADL es posarà en contacte amb l'empresari per a procedir a realitzar l'alta.

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top