Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

Des del Servei d'Empreses de l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, s'ofereix als empresaris un servei gratuït d'informació a empreses denominat “Informació Empresaris”.

El principal objectiu d'aquest servei és proporcionar informació d'interés als empresaris de la localitat, sent el seu principal repte arribar al màxim nombre d'empreses de Santa Pola i fer-los arribar a través del correu electrònic informació de caràcter empresarial rellevant per als empresaris de la localitat, convocatòries de subvencions, cursos, jornades, fòrums, esdeveniments, etc. Aquest servei servirà de mitjà per a establir relacions professionals entre empresaris, institucions i organismes públics.

Més de 350 empresaris es beneficien d'aquest servei. Des del Servei d'Empreses de l'ADL animem a tots els empresaris de la localitat a subscriure's en el nostre servei a través de l'enllaç que apareix en l'apartat de “Informació Empresaris” de la web de l'ADL o bé remetent un correu electrònic al Departament d'Empreses de l'ADL ijimenezletraadlsantapola.es manifestant el seu interés per formar part d'aquest servei, el personal de l'ADL es posarà en contacte amb l'empresari per a procedir a realitzar l'alta.