Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

ÈXIT EN LES PRIMERES JORNADES

El passat dia 16 d'octubre l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola va organitzar, gràcies a una subvenció concedida per la Diputació d'Alacant, les primeres Jornades d'Economia del Ben Comú que s'han celebrat a Santa Pola.

L'objectiu d'aquestes jornades no era un altre que donar a conèixer a la població en general i als empresaris en particular, aquest model econòmic alternatiu, basats en els principis i valors universals dels drets humans: Dignitat, Solidaritat, Sostenibilitat Ecològica, justícia social, participació democràtica i transparència.

Les jornades han tingut una molt bona acceptació i acolliment arribant a estar l'aforament complet amb particulars i empreses tant locals com no locals interessades en aquesta temàtica. D'altra banda, s'ha comptat amb experts ponents propulsors de l'Economia del Ben Comú arribats de l'àmbit empresarial i acadèmic i amb empreses que ja tenen una gran trajectòria i experiència en implantació de polítiques de Responsabilitat Social Corporativa com Gioseppo, Hidraqua Santa Pola i VerneTechnology Group.

 

20181017 economia bien comun

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top