Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Contacto

Acces Novetat

L'Agència de Desenvolupament Local, té previst organitzar, juntament amb el CDT Interior d'Alacant, el curs “RECICLATGE DE FORMACIÓ BÀSICA EN MANIPULACIÓ D'ALIMENTS I GESTIÓ D'AL·LERGÒGENS”, dirigit a Treballadors/as en situació de desocupació o en millora d'ocupació de la Comunitat Valenciana i que necessitin aquesta formació per treballar en el sector de l'hostaleria.

Aquest curs és gratuït en estar subvencionat per l'Agència Valenciana de Turisme i pel Fondo Social Europeu, dins del programa de cursos de formació professional per a l'ocupació, dirigit a persones aturades.

Aquesta acció formativa tindrà una durada de 5 hores i s'impartirà el dia 8 de novembre, en horari de 09:00 a 14:00 h, en el Baluard del Duc (Castillo-Fortalesa).

L'objectiu principal d'aquesta acció formativa és oferir als alumnes formació especialitzada en matèria d'higiene alimentària perquè obtinguin els coneixements bàsics en la manipulació d'aliments i la gestió dels al·lergògens.

Les persones que estiguin interessades poden rebre més informació i/o inscriure's en l'oficina de l'ADL en la C/Drassanes, nº 4, o bé a través del formulari disponible a l'apartat oferta formativa.

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top