Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

El projecte T´Avalem Vila de Santa Pola I, de l'Agència de Desenvolupament Local, celebra la seua jornada de portes obertes el dia 26 de maig.

El projecte T’Avalem  Vila de Santa Pola I, té previst organitzar una Jornada de Portes Obertes, per a donar a conèixer les diferents actuacions i treballs realitzats per l'alumnat durant el període d'execució del mateix. Aquest taller es va iniciar al juny de l'any passat estant prevista la seua clausura el pròxim dia 31 de maig.

Per a aquesta jornada de portes obertes s'han organitzat diverses activitats lúdiques, així com una exposició fotogràfiques de les activitats realitzades per l'alumnat de les tres especialitats (administració, electricitat i dinamització cultural) del T’Avalem.

Amb aquesta jornada es vol promoure i difondre el treball realitzat pels alumnes i per a açò s'han convidat a les empreses d'àmbit local i provincial pertanyents als diferents sectors d'activitat de les especialitats impartides amb la finalitat de promocionar el treball dels alumnes, per a afavorir la seua inserció laboral.

Al mateix temps, amb aquesta jornada, es pretén que siga un dia de contacte amb la comunitat, oferint activitats d'oci educatiu i lúdic en família.

La jornada tindrà lloc dissabte que ve 26 de maig de 2018 en el parc El Palmerar, donant començament les activitats a les 10:00 hores i finalitzant a les 14:00 hores.

Durant tot el matí gaudirem de diversos Tallers de Dinamització i Electricitat, Jocs Cooperatius, Jocs tradicionals, Grans jocs, Cuentacuentos, Exposicions i Photocall.

L'equip del Projecte T’Avalem Vila de Santa Pola I aspira a contribuir al Desenvolupament Local de la nostra Comunitat  i desitja que la jornada siga grata a tots els participants en la mateixa.

TAV7 TRA 1805.1 Guión Jornada Puertas Abiertas 180515 FL SENCILLO 001 TAV7 TRA 1805.1 Cartel Jornada Puertas Abiertas 180515 FL 06 DEFINIT

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top