Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Amb data 15 de maig de 2018, l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola ha rebut la resolució de concessió de la subvenció del projecte T’Avalem Vila de Santa Pola II (2018), aprovat per la Direcció general d'Ocupació i Formació del SERVEF.

Aquest projecte tindrà un cost total de 445.617,00 €, sent la subvenció concedida de 399.660,00 €, dels quals l'entitat aportarà la quantitat de 45.957,00 €,

El Proyeto T’Avalem II és un programa mixt de formació i ocupació dirigida a joves, menors de 30 anys, registrats en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil,  no ocupats ni inscrits en sistemes de formació o educació.

Aquest projecte de formació i ocupació tindrà una durada de 12 mesos (1920 h.) i en ell podran participar 20 alumnes/treballadors. Les persones seleccionades seran contractades per l'ADL durant el període d'execució del mateix, estant previst el seu inici el pròxim 15 de juny de 2018.

Els projectes d'actuació previstos es dirigeixen a la  realització d'obres i/o serveis d'interès general. Concretament s'han concedit els següents projectes:

  1. Serveis de suport administratiu en general i d'informació i atenció ciutadana.
  2. Serveis  bàsics de manteniment d'obra de paleta i remodelació d'espais públics i conservació i millora del patrimoni local.

Els itineraris formatius a impartir són els següents:

Projecte Especialitats Formatives amb Certificats de Professionalitat Nº Alumnes
Serveis Administratius Operacions Aux. de Serveis Administratius i Generals  10
Activitats Administratives en la relació amb el client
Serveis Manteniments Obra de paleta Operacions Auxiliars de Revestiments Continus en construcció  10
Fàbriques d'Obra de paleta


Aquelles persones interessades a participar en el procés de selecció d'alumnes i de personal docent, directiu i auxiliars administratius poden sol·licitar informació en l'oficina d'ocupació i consultar les bases de selecció de tots dos processos i el calendari d'actuacions en el següent enllace T'avalem Vila Santa Pola II

 

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top