Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Dins de les activitats previstes en el Projecte T’Avalem Vila de Santa Pola I, en l'especialitat de “Dinamització, programació i desenvolupament d'accions culturals”, s'han organitzat activitats lúdiques per a celebrar el Dia Internacional del llibre dinamitzant amb sessions de cuentacuentos, tallers i jocs temàtics.

Durant els dies 23 a 25 d'abril es van realitzar diferents activitats per a commemorar l'El Dia Internacional del Llibre, que se celebra el 23 d'abril, concretament, s'han realitzat sessions de cuentacuentos, amb tallers i jocs, en la Biblioteca Infantil i en la Biblioteca de Gran Alacant. També s'han realitzat aquestes activitats en Centre de convivència Felipe II, Centre de Dia Pablo Iglesias i centre d'Oci i Temps Lliure ADIPSA, i en el TAPIs amb l'organització de Tallers d'Escriptura Creativa Rap i Animació Lectora “llibres i cançons”, sessions de Cuentacuentos dirigides als alumnes de l'etapa d'infantil del CEIP José Garnero.

cuentacuentos

Contacontes en Biblíotecas Infantils

Per a dilluns que ve 30 d'abril s'han programat activitats similars per als malalts d'Alzheimer als quals acompanyaren els seus fills i néts. Gaudiran d'una jornada en família on la temàtica dels cuentacuentos estarà relacionada amb la malaltia d'Alzheimer i malalties mentals. I per als dies 7 i 9 de maig s'han previst activitats de cuentacuentos, tallers i jocs per a tots els/as xiquets/as del Col·legi Joanot Martorell.

Els alumnes de l'especialitat de Serveis de Dinamització desitgen contribuir amb el seu treball al fet que, tant xiquets com a majors, a través de la lectura, puguen crear i imaginar històries que els facen sentir-se més felices.

Cartel Taller

 

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top