Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Data: Setembre 2016  /  Estat: Tancada

L'ADL ha sol·licitat, a la Consellería d'Educació, Recerca, Cultura i Esports, subvenció per a la realització del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica “Operacions Auxiliars de Muntatge i Manteniment de Sistemes Microinformáticos”, curs dirigit a 15 joves entre 16 i 21 anys, sense estudis d'AÇÒ.

Si es concedeix el programa, aquest s'impartiria entre els mesos d'octubre a juny de 2017, amb una durada total de 960. h., entre les quals s'inclouen 134 hores de pràctiques en empreses col·laboradores.

És necessari preveer la contractació de les assegurances d'accidents dels alumnes i de responsabilitat civil de professors i alumnes, per la qual cosa aquelles empreses asseguradores que ho consideren oportú podran presentar els seus pressupostos d'assegurances en l'ADL sobre la base de les següents cobertures establides en la normativa que regula aquests programes (Ordre 41/2016, de 29 de juliol).

Concretament, s'estableix que serà obligatòria la cobertura per accidents de l'alumnat i per responsabilitat civil tant de formadors com a alumnes. Així mateix, l'assegurança d'accidents dels alumnes ha de ser efectiu des de l'inici del programa fins a la seua finalització, inclòs el període de formació en centres de treball (FCT), i almenys la següent cobertura i sempre sense franquícia:

  • Assistència mèdica, farmacèutica i hospitalària per quantia il·limitada de qualsevol accident durant l'horari de desenvolupament del programa inclòs el període de FCT, incloent el temps necessari per al desplaçament de l'alumne des de la seua residència habitual al lloc d'impartició i realització del mòdul de FCT. El desplaçament haurà de cobrir qualsevol mitjà de locomoció.
  • Indemnització mínima de 12.020 euros per defunció i de 24.020 euros per invalidesa permanent i absoluta, derivats d'un accident en el desenvolupament del programa, inclòs el període de FCT, o en el desplaçament al lloc d'impartició i de realització de les pràctiques (FCT).

Les quanties de tots dos tipus d'indemnitzacions seran actualitzables, si escau, en les respectives convocatòries.

Aquelles asseguradores que ho desitgen poden presentar PRESSUPOST de pòlissa d'assegurances d'accidents i de responsabilitat civil amb les característiques anteriorment indicades, fins al pròxim dia 26 de setembre de 2016, al següent correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top