Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L'Ajuntament de Santa Pola, a través de la seua Agència de Desenrotllament Local, participe activament en el Dia de la Persona Emprenedora de la Comunitat Valenciana, que se celebre el passat el dia 19 de novembre de 2013 a València.

D'una banda, D. José Mazón, Gerent de l'Agència, participe en la jornada "El desenrotllament local participatiu com a font generadora d'oportunitats de negocio".

Així mateix, l'ADL de Santa Pola va rebre un guardó de reconeixement, en segon any consecutiu, com a finalista en el concurs "Emprendedores locals DPECV 2013".

Este concurs esta lligat a la celebració del dia de la persona emprenedora de la Comunitat Valenciana, té com a objectiu fomentar la iniciativa empresarial per mitjà de la divulgació d'experiències emprenedores en entorns locals.

En esta modalitat participen organismes domiciliats en la Comunitat València que desenrotllen programes d'emprendedurismo en l'àmbit local. I en el s'arreplega la descripció de casos reals d'experiències emprenedores, ressaltant les qualitats i les motivacions que van iniciar el procés emprenedor. Es pretén perquè remarcar els aspectes de la persona enfront dels altres elements del procés emprenedor: la idea, l'oportunitat o la planificació del projecte empresarial.

Este premi, pretén reconéixer l'esforç i dedicació que fan els Ajuntaments a través de les Agències de Desenrotllament Local a favor dels emprenedors, afavorint l'aparició d'experiències innovadores en el territori.

Com a empreses participants des de l'Agència de Desenrotllament Local de Santa Pola, es presente:

  • El projecte Perro Verde y Gato negro, Coop. V., constituïda per dos jóvens emprenedores innovadores i molt motivades, Cristina Gilabert i Beatriz Fernández, amb formació universitària en màrqueting i publicitat, que tenen com a passió els animals de companyia. El seu comerç online oferix productes innovadors per a mascotes, entre ells disseny artesanal de moda canina, amb noves tendències i col·laborant al seu torn amb protectores d'animals per a la lluita de la millora de la protecció animal. •
  • Y per altra banda participo el proyecto Taxispain, S.L. de l'emprenedor Adolfo Onrubia, el qual oferix un servici de qualitat de taxis, a través d'un sistema innovador de gestió i control de flotes, a més l'usuari del taxi amb un número senzill i únic o amb una Appmovil pot sol·licitar el seu servici estiga on estiga, dins de la península, així com seleccionar al taxi.

Segons declaracions Jorge Perelló, Regidor Delegat de l'ADL "Deben promoure's este tipus d'actes per a potenciar el desenrotllament de les persones emprendedoras." I va destacar "la importància de la nostra participació en este tipus d'actes que promocionen i reconeixen als emprenedors i el nostre compromís amb ellos".

2013-11-20 Emprendedores Locales1

 

2013-11-20 Emprendedores Locales2

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top