Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L'Agència de Desenrotllament Local en el marc d'un dels principis de Responsabilitat Social Corporativa aprovat en el seu Pla Estratègic, continua apostant per la col·laboració amb les distintes ONGs i Associacions sense ànim de lucre de la població.

Com ja és sabut, comencem fa uns 6 anys col·laborant puntualment amb alguna ONG com va ser l'entrega d'un carro de menjar a Cáritas o l'entrega dels diners guanyat amb la loteria a Creu Roja.

Posteriorment vam ser incorporant estes accions com quelcom habitual en el nostre treball diari i aprofitem qualsevol oportunitat que ens brinden per a col·laborar assíduament amb Associacions sense ànim de lucre, per la qual cosa ja és un costum que en Nadal col·laborem amb la venda de loteria per a obtindre beneficis per a una associació sense ànim de lucre distinta cada any.

  • 2009: Venda de loteria de Icnelia
  • 2010: Venda de loteria de Asociació contra el cáncer.
  • 2011: Venda de loteria para la Asociació AFAEASP de Alzheimer.

Enguany hem tingut l'ocasió de col·laborar amb l'Associació de Fibromialgia de Santa Pola i entre tots els treballadors hem venut 124 números a 22 EUR, obtenint uns beneficis de 248 EUR per a esta Associació.

L'Agència de Desenrotllament Local continuarà ajudant davall els criteris de la Responsabilitat Social Corporativa i els Valors de l'Organització com a mitjà a la contribució activa i voluntària al millorament social, i amb una vocació ferma de transmetre estos valors a la societat.

 

Colaboracion ADL asociacion Fibromialgia

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top