Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

José Mazón, gerent de l'ADL, junt amb Jorge Perelló, regidor d'Ocupació, Foment i ADL, van presentar Miguel Saragossa, alcalde de Santa Pola, el guardó que ha aconseguit l'Ajuntament (per segon any consecutiu) a través de la seua Agència de Desenrotllament Local en el concurs "Emprendedores Locals DPECV 2013".

Este concurs està lligat a la celebració del dia de la persona emprenedora de la Comunitat Valenciana, té com a objectiu fomentar la iniciativa empresarial per mitjà de la divulgació d'experiències emprenedores en entorns locals.

Com a empreses participants des de l'Agència de Desenrotllament Local de Santa Pola va acudir El projecte Gos Verd i Gat negre, Coop. V., constituïda per dos jóvens emprenedores innovadores, Cristina Gilabert i Beatriz Fernández, que tenen com a passió els animals de companyia. El seu comerç online oferix productes innovadors per a mascotes, a més d'alimentació específica i on es realitza una aposta pels productors d'origen espanyol. La seua activitat no sols se circumscriu al terreny de la venda on- line, també estan contemplant dur a terme diverses activitats d'oci mitjà ambiental, diversos projectes solidaris i, en el seu site, fan una especial insistència de cara a l'adopció de mascotes.

A este respecte, l'alcalde va voler destacar la construcció d'un nou parc caní en Gran Alacant, el qual estarà situat en el parc que es troba darrere de l'estació de servici, així com el projecte de "un Cani-cross i d'una platja canina, ambdós idees de gran importància, perquè és necessari crear i facilitar espais adequats d'esparcimiento".

D'altra banda, va participar el projecte Taxispain, S.L. de l'emprenedor Adolfo Onrubia, el qual oferix un servici de qualitat de taxis, a través d'un sistema innovador de gestió i control de flotes, un número senzill i únic i amb una App mòbil perquè l'usuari puga sol·licitar el seu servici. Onrubia va voler destacar que la idea fonamental del seu projecte era posar a disposició del públic, sobretot de cara als molts visitants internacionals que té esta zona, una sèrie de servicis integrats orientats a guanyar en comoditat, rapidesa i servici de qualitat.

Miguel Saragossa va voler destacar que són "este tipus d'empresaris, de jóvens emprenedors els que, sense por, estan donant l'estirada forta a la nostra economia. Des d'este Ajuntament, així com a través dels nombrosos servicis que oferix la nostra Agència de Desenrotllament Local, teniu les portes abiertas". D'altra banda, també va voler posar en valor el fet de que es llancen a este tipus d'iniciativa "en els moments tan difícils que estem passant, ho fa que el vostre mèrit valga el doble". No va voler deixar passar l'oportunitat d'agrair el "enorme treball i esforç que realitza José Mazón i el seu equip, que convertisquen a la nostra ADL com un punt de referència a la Comunitat Valenciana, també el de Jorge Perelló, per la seua dedicació i interés de cara a la promoció d'idees innovadoras".

17-12-2003 Premio DPECV2013

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top