Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Fundació Río Safari Elx és una entitat sense ànim de lucre, l'objectiu principal de la qual és oferir beneficis i millores a col·lectius necessitats y/o en risc d'exclusió social, per mitjà de l'aplicació de Teràpia Assistida amb animals.

Desde la Fundació Río Safari Elx agraïm la col·laboració per a celebrar la nostra Jornada Benèfica, on esperem siga un lloc de trobada de totes les famílies que han compartit amb nosaltres un trosset de les seues vides, i tot aquell que desitge col·laborar i passar un dia de convivència familiar i esportiva.

La cita solidària, se celebrarà el diumenge 9 de març, en la localitat de Santa Pola, concretament en passeig Adolfo Suárez (nou passeig port) de 10.00 h a 14.00 h.

En la Jornada podran disfrutar d'activitats esportives adaptades (Boccia, Eslàlom) , jocs infantils i esports per a adults (spinning, palissa) , de mà dels professionals dels centres esportius col·laboradors.

El preu d'inscripció anticipat, serà de 8 euros i tindrà com a obsequi una camiseta tècnica, una bossa esportiva i a més participaren en el sorteig d'una bicicleta Mondraker.

Qualsevol empresa o particular interessat a assistir o col·laborar, pot realitzar la inscripció a través del número de telèfon 96 663 82 88 o en www.fundacionriosafari.org.

Fundació Rio Safari agraïx especialment la col·laboració de nombroses empreses amb la venda anticipada de la camiseta en les seues instal·lacions: GYM NORAI, ENLLUSTRES GARMA i CENTRE ESPORTIU MARSPORT en Santa Pola. Així com a altres, CLUB DE JUDO ISABEL FERNANDEZ o ESPRINTADOR SANT POLA, que ja han mostrat el seu compromís amb este acte solidari per mitjà de donacions econòmiques i en espècie per a l'organització.

Els demanem que ens ajuden en la difusió d'esta jornada i esperem comptar amb la seua assistència.

No et quedes sense la teua camiseta!

Punts de venda:

En Santa Pola:

  • Gym Noray
  • Cicles Garma
  • Escuela deportiva Mar Sport

Descargar Cartel

 

Cartel Jornada deportiva

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top