Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

mland

Al maig de de 2019 durant 10 dies tres joves Santapoleras ( Paola Alberto, Camila Raimondo i Patricia Ruiz) i una líder del grup Español (Fini Maciá) han participat en aquest intercanvi juvenil en Larissa (Grècia).

L'objectiu principal d'aquest projecte és ajudar els joves a identificar les competències clau més adequades per a obtindre un treball i encoratjar-los a desenvolupar nous models i tècniques pràctiques per a preparar el seu currículum/ sol·licitud d'ocupació i mantindre una entrevista de treball. També es pretenia potenciar als joves per a descobrir tot el seu potencial en termes d'esperit empresarial, aprofitant les seues habilitats, coneixements i característiques úniques.

mland

PROGRAMA D'INTERCANVI DE JOVES A ESLOVÈNIA PER A APROFUNDIR EN EL SIGNIFICAT DE SER VOLUNTARI. DEL 4 Al 13 DE JUNY DE 2018

Terme límit: Finalitzat

Informació del projecte

Descarregar bases

Acta de selecció Erasmus + Eslovènia.

cofunded erasmus


Nostra jove santapolera Izar Irazabal, acaba de tornar d'una experiència única a Dinamarca mitjançant les gestions dutes a terme per part del Servei de Voluntari Europeu de l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola i Raco JoveJoventut del Ajuntament de Santa Pola a través de l'associació Asociacion Deses-3 per a la realització d'un projecte d'Intercanvi Juvenil de #ERASMUS+ en un típic poble danés conegut com Nysted, juntament amb uns 60 joves de 7 països diferents: Dinamarca, Croàcia, República Checha, Litunania, Sèrbia, Turquia i Espanya.

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top