Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Contacto

Acces Novetat

Foro Agenda2030


Una vegada acabat el Pla Estratègic “Pla Ciutat-Santapolavant” degudament alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, no ha acabat els nostres compromisos amb l'AGENDA 2030, primer perquè l'és un compromís permanent i constant i segon per la nostra de la Generalitat Valenciana.

Santa Pola haurà de tenir en compte en els seus projectes de futur les indicacions, els compromisos i la necessitat de marcar indicadors de l'Agenda 2030, però a més segons l'acord pres per l'Ajuntament en Ple, ens comprometem especialment amb l'objectiu 17 “LES ALIANCES”.

Mapa de alianza de ciudades por el desarrollo sostenible

Per la meva experiència com a Director del Pla Estratègic de Santa Pola i ara també des de l'òptica de la Gerència de l'Agència de Desenvolupament Local, crec que treballar sobre “les aliances” podria millorar el concepte i l'acció de participació ciutadana, tan necessària per a aconseguir els objectius de l'Agenda 2030.

A tal fi hem creat aquest Fòrum de participació exclusivament per a desenvolupar conjuntament el “Objectiu disset de les ALIANCES”, al qual estan convidades totes aquelles persones interessades a nivell particular o com a membres de qualsevol associació o entitat que volen promocionar les aliances a Santa Pola a favor de la implementació de l'Agenda 2030.

Els continguts i protocols d'actuació els anirem determinant entre tots i totes, perquè es tracta d'un treball de tots i totes per a una Santa Pola millor. L'horari serà el que millor ens vingui, però fora de l'horari laboral de la jornada continuada i la participació sense establir diferències, ni jerarquies, a excepció de la moderació i la secretaria del fòrum.

Si vols participar en el fòrum pots inscriure't a través del següent formulari:

 

Inscriure's en el fòrum

 

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top