Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

Des de l'Aula Mentor del Ministeri d'Educació s'ha obert una nova convocatòria de cursos gratuïts MENTOR en OBERT. La matrícula es podrà realitzar de manera gratuïta del 10 al 16 de novembre (fins a esgotar les places), comptant cada curs amb 50 places a nivell nacional, que seran assignades per rigorós ordre d'inscripció.

La formació començarà el dia 19 de novembre i el termini per a acabar totes les activitats serà de dos o tres mesos segons el curs. Aquests cursos no tenen examen presencial i per tant només s'emet el certificat d'aprofitament o assistència que emet Cisco en el cas dels seus cursos o el certificat que emeten els tutors en el cas de la resta.

Els cursos oferits en aquesta convocatòria de mentor en obert són els següents:

  • Emprenedoria Digital (CISCO): Aquest curs se centra en l'ensenyament d'actituds, comportaments i habilitats financeres i comercials crítiques amb l'objectiu d'ajudar-lo a triomfar en el lloc de treball del segle XXI. Aquest curs està dissenyat per a ajudar-lo a perfeccionar les habilitats que utilitzaria com a empleat en qualsevol treball. Moltes de les habilitats que s'aprenen en aquest curs es coneixen com a habilitats interpersonals.
  • Iniciació a Salesforce: SalesForce és un conjunt de programes la finalitat dels quals és gestionar la relació amb els clients, la qual cosa en el món empresarial es coneix com Customer Relationship Manager (CRM). Aquest curs presenta l'eina i proporciona els coneixements necessaris per a abordar una primera explotació. Duració del curs 3 mesos.
  • Administració de Salesforce: El curs està dirigit a qualsevol persona que tinga interés a aprendre sobre processos de vendes o d'eines empresarials des del punt de vista tecnològic. Encara que no és necessari la realització prèvia del curs d'aula Mentor Introducció a Salesforce facilita la gestió de la plataforma i poder acabar el curs en el temps estipulat.
  • Introducció a la Ciberseguretat (CISCO): El món interconnectat actual ens fa a tots més vulnerables als ciberatacs. Ja siga si t'atrau des del punt de vista laboral o simplement t'interessa protegir-te en línia i en les xarxes socials, aquest curs introductori és per a tu. S'exploren les cibertendencias, les amenaces i el tema de la ciberseguretat d'una manera rellevant. Aprendràs a protegir la teua privacitat en línia, coneixeràs més sobre els desafiaments que afronten les empreses, els governs i les institucions educatives.
  • Introducció a Internet de les coses (CISCO): El major accés a Internet combinada amb un nombre cada vegada major de dispositius dissenyats per a connectar-se està generant una quantitat il·limitada d'oportunitats. Tot estarà contectat! No es necessita coneixements previs en el tema. Pot fer aquest curs qualsevol persona interessada en el món de la connectivitat de totes les coses i amb uns coneixements mitjans d'informàtica.

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola volem difondre aquesta oferta formativa gratuïta i animem als interessats al fet que s'inscriguen a través del següent enllaç:

Cursos Aula Mentor en obert