Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

Ajudes a pimes, micropymes, autònoms i professionals amb destinació a minimitzar l'impacte econòmic produït a conseqüència de la COVID19.

L'Ajuntament de Santa Pola des de l'inici de la pandèmia ha adoptat diferents mesures de suport a l'empresari. Des del primer moment es va eliminar la taxa d'ocupació de via pública per a aquest exercici i es va permetre una major ocupació d'espai a les terrasses per a fer costat tant als establiments d'hostaleria i restauració com de parades ambulants.

Actualment es convoquen, amb el suport de l'Excma. Diputació d'Alacant ajudes directes destinades a fer costat a pimes, micropymes, autònoms i professionals amb destinació a minimitzar l'impacte econòmic produït a conseqüència de la COVID 19.

Podran ser beneficiaris d'aquestes ajudes les micropymes, pimes, autònoms i altres professionals subjectes a règim de mutualitat, el domicili fiscal de la qual i/o establiment on desenvolupe l'activitat es trobe el terme municipal de Santa Pola, i s'hagen vist afectats per l'estat d'alarma declarat pel Reial decret 463/2020, de 14 de març, veient-se obligats a suspendre la seua activitat durant el període de declaració d'aquest estat o, en el cas de mantindre l'activitat, haver reduït la mitjana de la facturació dels mesos d'abril i maig de 2020, almenys, un 50% respecte a la mitjana facturada en el semestre natural anterior a la declaració de l'estat d'alarma.

El crèdit destinat a la convocatòria, 113.039€, es repartirà de manera proporcional entre les persones sol·licitants que complisquen amb els requisits, sent l'import màxim subvencionable per beneficiari 2.000€ als quals van suspendre la seua activitat o un màxim de 1000€ per a aquells que havent mantingut l'activitat hagueren reduït la seua facturació almenys un 50%.

 

El procediment per a sol·licitar les ajudes serà el següent:

  • Presentació TELEMÀTICA a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Santa Pola a través del sigüent enllaç

Registre de sol.licituds

 

  • Possibilitat de presentació presencial només AUTÒNOMS de la següent forma:

1. En Registre presencial, en l'ADL de Santa Pola i/o en AFIC Santa Pola. Sol·licite cita prèvia en l'ADL Santa Pola, Inmaculada Jiménez, 965417136 o en AFIC Santa Pola, Juan Carlos Vicedo, 966693684.

2. En Registre a través d'email, remetent la sol.licitud al correo electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Les sol·licituds s'hauran de presentar fins a les 23.59 h del dia dilluns 16 de novembre de 2020.

Per a qualsevol consulta es podrà contactar amb en el Servei d'Empreses de l'Agència de Desenvolupament Local, preguntar per Inmaculada Jiménez, telèfon de contacte 965417136 i/o en AFIC Santa Pola en el telèfon de contacte 966693684 preguntar per Juan Carlos.