Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

Amb data 26 de novembre de 2018, l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, ha rebut la Resolució de concessió d'ajudes per a l'execució del projecte “Et Formem Vila de Santa Pola I, subvencionat pel LABORA i el FSE.

El programa Escoles d’Ocupació Et Formem és un programa mixt d'ocupació-formació destinat a persones amb dificultats d'inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerable, devent els candidats de trobar-se en situació de desocupació. El programa acollirà a un total de 10 alumnes s'impartirà un total de 1.920 hores. Els alumnes-treballadors seran contractats per l'entitat des de l'inici del projecte.

En aquest projecte s'impartirà el certificat de professionalitat de “Dinamització, Programació i Desenvolupament d'Accions Culturals”. Els/as alumnes/as que finalitzin amb aprofitament aquest itinerari formatiu obtindran el certificat de professionalitat d'aquesta especialitat.

Aquest projecte tindrà una durada de 12 mesos estant previst el seu inici el pròxim 27 de desembre de 2019.

L'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola ha iniciat el procés de selecció dels llocs del personal directiu i docent així com de l'alumnat del et formem.

Tota la informació sobre tots dos processos de selecció es troba disponible en:

Et Formem Vila Santa Pola I


El termini de presentació de sol·licituds per als llocs del personal directiu i docent estarà obert, des del 29 de novembre fins el pròxim dia 5 de desembre,
havent de presentar les sol·licituds de manera presencial en l'Agència de Desenvolupament Local, C/Astilleros, núm. 4.

La selecció de l'alumnat es realitzarà a través del sondeig que es remetrà pel Espai Labora incorporant candidats que compleixin amb els requisits previstos en les bases de selecció dels alumnes (col·lectius vulnerables).