Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

Amb data 26 de novembre de 2018, l'ADL de Santa Pola ha rebut la resolució de concessió de la subvenció del projecte Taller d'Ocupació Vila de Santa Pola IX, aprovat per la Direcció General d'Ocupació i Formació del LABORA.

Aquest projecte tindrà un cost total de 479.909,60 €, sent la subvenció concedida de 464.109,60 € amb una aportació de l'entitat de 15.800 €.

En aquest taller s'han prevists especialitats formatives de serveis administratius i de serveis d'obra de paleta i els alumnes que finalitzin amb aprofitament tots els itineraris formatius obtindran el certificat de professionalitat.

Les persones a les quals va dirigit seran demandants d'ocupació en situació de desocupació majors de 25 anys. El programa acollirà a un total de 20 alumnes, 10 per a cada especialitat i s'impartirà un total de 1.920 hores. Els alumnes-treballadors seran contractats per l'entitat des de l'inici del taller.

Aquest projecte tindrà una durada de 12 mesos (1920h) estant previst el seu inici el pròxim 27 de desembre de 2019.

L'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola ha iniciat el procés de selecció dels llocs del personal directiu, docent i auxiliar administratiu així com de l'alumnat del taller.

Tota la informació sobre tots dos processos de selecció es troba disponible en:

Taller d'ocupació VSPIX

 

El termini de presentació de sol·licituds per als llocs del personal estarà obert fins el pròxim dia 3 de desembre havent-se de realitzar de manera telemàtica a través del registre telemàtic de l'ADL a través del següent enllaç:

Registro telemático

 

La selecció de l'alumnat es realitzarà mitjançant sondeig remès a l'entitat pel Espai Labora.