Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

L'ADL ha aprovat un conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç d'Alacant, per a la realització de cursos de formació dins del seu Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Aquests cursos estan orientats a joves entre 18 i 29 anys inscrits en Garantia Juvenil.

Un dels objectius prioritaris de l'ADL de Santa Pola és la millora de la qualificació professional i la formació dels joves i la seva inserció en el mercat laboral, així com tot el que pugui facilitar l'ocupació i la competitivitat de les empreses, per això l'Agència considera de gran importància desenvolupar aquest programa, al costat de la Cambra, en el nostre municipi.

Amb aquest propòsit a l'octubre es posarà en marxa a Santa Pola el curs “PICE: Activitats auxiliars de comerç i magatzem” de 155 hores, a través del qual es capacitarà a joves desocupats de la localitat, entre 18 i 29 anys (que no estiguin rebent accions educatives ni formatives en l'actualitat) per a exercir tasques pròpies en els sectors del comerç, la logística i magatzem, formant-los a més en Habilitats Socials i Ocupabilitat per a millorar els seus perfils professionals i les seves opcions d'inserció laboral.

D'altra banda indicar que una vegada finalitzat el curs PICE les empreses podran contractar a aquests joves qualificats en el sector del comerç, la logística i magatzem, beneficiant-se d'una ajuda directa de 4.950€ per contracte formalitzat (amb una durada mínima de 6 mesos).

Si desitges inscriure't en aquest curs pots acudir directament a les oficines de C/ Astilleros núm. 4, cridar al telefóno 96 541 71 36 o de forma online emplenant el corresponent formulari web:

Oferta formativa