Serveis

Europa UE

Pla ciutat

Contacto

Acces Novetat

Data: Desembre 2017 / Estat: En curs

Assumpte: Proveïdors d'assegurances per al Programa d'Accions d'Orientació Laboral para persones aturades Parades de Llarga Durada.

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball va concedir a la fi de la setmana passada a l'ADL de Santa Pola, una subvenció per import de 51.113,09€ per a l'atenció personalitzada i orientació laboral de 240 aturats parats de llarga durada del nostre municipi.

Dins de les actuacions previstes en el Projecte T’Avalem Vila de Santa Pola I, per a l'especialitat de “Muntatge i Manteniment d'Instal·lacions Elèctriques de Baixa Tensió”, està prevista l'elaboració i muntatge d'il·luminació ornamental nadalenca per a la seva col·locació en espais públics i/o edificis emblemàtics, utilitzant una il·luminació decorativa que es comprometi amb l'estalvi i l'eficiència energètica.

L'Agència de Desenvolupament Local, àmplia la seva oferta formativa de la seva Aula d'Idiomes. Concretament, des del mes de setembre s'imparteixen els cursos d'anglès i de francès, per nivells (A1, A2, B1) o enfocats a diferents sectors (comerç, sector de l'hostaleria i l'atenció al públic).

Accedix a...

Proveidors Sombra

Transparencia sombra va

Prog. Subvencionados

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top