Serveis

Europa

Pla ciutat

Contacto

Acces Novetat

Data: Novembre 2017 / Estat: Oberta

Denominació:

Adaptació norma del Sistema de Gestió de la Qualitat de l'Agència de Desenvolupament Local i realització Auditoria Interna conforme als requisits de la norma UNE-EN ISO 9001:2015.

Amb l'objecte d'establir relacions professionals entre empresaris, institucions i organismes públics, l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola ofereix des de l'any 2008 un servei denominat “Informació empresaris”.

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha concedit recentment a l'ADL de Santa Pola, dues subvencions per a la contractació de persones aturades la fi de les quals sigui la realització d'obres o serveis d'interès social.

La Agencia de Desarrollo Local de Santa Pola ha solicitado una subvención, a la Dirección General de Relaciones con las Comunidades Autónomas y Entes Locales, del Ministerio de la Presidencia y para las Administraciones Territoriales, para llevar a cabo el Proyecto formativo denominado AP-POEJ “FORMA-EMPLEA JOVENS DE SANTA POLA”, el cost total de la qual ascendeix a 60.900 €, on es preveu que se subvencionin prop de 56.000 €.

Accedix a...

Proveidors Sombra

Transparencia sombra va

Prog. Subvencionados

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top