Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

02.03.01. FPOC/ FORMULARI DE SUGGERIMENTS
Formulario de sugerencias


Ens interessa conéixer la teua opinió sobre el nostre servei. Ajuda’ns a millorar-lo a través dels teus suggeriments i les teues aportacions. T’agraïm molt sincerament la teua participació.


Dades Suggeriment
Dades Usuari:

Indique'ns si desitja rebre contestació, en cas afirmatiu, haurà d'indicar per mitjà de que via desitja ser contestat i omplir totes les dades necessàries.


De conformitat amb el que establix establix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, l’informem que les dades que vosté ens facilita seran incorporades al fitxer denominat QUEIXES I SUGGERIMENTS de l’Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola (ADL), amb la finalitat de la posada en marxa d’actuacions de millora, així com l’enviament de comunicacions informatives i activitats de l’ADL i de l’Ajuntament de Santa Pola, amb l’objecte d’atendre’l adequadament i mantenir-lo informat. Així mateix, autoritza la cessió de les seues dades a l’Ajuntament de Santa Pola amb la finalitat de la posada en marxa d’actuacions de millora de competència municipal. Si ho desitja pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, indicant-ho per escrit a l’Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, C/ Drassanes, 4 – 03130 Santa Pola (Alacant). (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre).


 

Rev. 10 (10/16)


captcha
Powered by BreezingForms

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top